Ταξιδια

Πρέσβειρα της Τήνου η Τόνια Σωτηροπούλου - Πρωταγωνιστεί σε καμπάνια για το νησί (βίντεο)

Υπέροχα πλάνα της γνωστής ηθοποιού με φόντο το Κυκλαδίτικο νησί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε ένα νέο βίντεο με στόχο την τουριστική προβολή της Τήνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου.
«Dive Into the Blue»: Ένα νέο βίντεο για την Τήνο με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου © TravelStaytion / screen shot

Σε ένα νέο βίντεο με στόχο την τουριστική προβολή της Τήνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου. 

Ο δήμος Τήνου συνεχίζει την προσπάθεια προβολής του πανέμορφου νησιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για τον λόγο αυτό συνεχίζει τις συνεργασίες του με ιδιώτες και επιχειρήσεις, ώστε να προβάλλονται μέσα από διαφημιστικές ενέργειες τα μοναδικά χαρακτηριστικά του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί σε ένα υψηλής αισθητικής νέο βίντεο που αναδεικνύει τις ομορφιές της Τήνου, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον τίτλο «Dive Into the Blue».

«Αφήστε τον ήλιο να σας ξυπνήσει
Ξυπνήστε με θέα στα απέραντα γαλάζια νερά.
Αφήστε τον ήπιο άνεμο να σας χουχουλιάσει και αφήστε τον ήλιο το καλοκαιρινό αεράκι να σας παρασύρει…», αναφέρει το voice over που συνοδεύει το σποτ.

Η κάμερα ακολουθεί τη γνωστή ηθοποιό, καθώς εκείνη προβάλλει μέσα από τις διαδρομές της στο νησί  την Τήνο ως ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο προορισμό, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους κατοίκους και στους επισκέπτες του.

Dive Into the Blue

«Αυτή τη φορά στο πλαίσιο δραστηριοποίησης της TravelStaytion στην Τήνο και της ανάδειξης του νησιού ως προορισμό πολλαπλών επιλογών, προχωρήσαμε σε σύμπραξη με ιδιωτική επιχείρηση εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο του βίντεο της διαφημιστικής της καμπάνιας, στο οποίο πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου», επισημαίνει η ανακοίνωση που συνοδεύει το βίντεο της προωθητικής καμπάνιας.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ