Πολεις

Oι DJs της Κατερίνης παίζουν σήμερα στα μπαλκόνια τους

Συντονιζόμαστε όλοι σήμερα στις 18:30 με την Κατερίνη και τον νομό Πιερίας, με τοπικούς DJs να μεταδίδουν μήνυμα αισιοδοξίας και καταπολέμησης του κορωνοϊού.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oι DJs της Κατερίνης παίζουν σήμερα στα μπαλκόνια τους
Oι DJs της Κατερίνης παίζουν σήμερα στα μπαλκόνια τους

DJs από την Κατερίνη και τον νομό Πιερίας βγαίνουν σήμερα, Σάββατο 21 Μαρτίου στις 18:30, στα μπαλκόνια τους και παίζουν μουσική, ένα μήνυμα κατά του κορωνοϊού.

Ο νομός Πιερίας και συγκεκριμένα η πρωτεύουσά του, Κατερίνη, φαίνεται πως πρωτοπορούν και βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Πάνω από 50 DJs, σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου στις 18:30, θα παίξουν μουσική από τα μπαλκόνια τους, σε μία κίνηση που μας φέρνει όλους κοντά (αν και μένουμε σπίτια μας) και δίνει το δικό της σύνθημα για να βάλουμε τέλος στον κορωνοϊό. Μένουμε σπίτι και παρακολουθούμε σήμερα το hashtag #kanoumeparty 

DJ παίζει μουσική σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Λάρισα
DJ παίζει μουσική σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Λάρισα © Eurokinissi/Λεωνίδας Τζέκας

«Ενώνουμε τα ηχεία μας, τις μουσικές επιλογές μας, φτιάχνουμε το soundtrack της πόλης μας και όχι μόνο, συντονιζόμαστε με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και βοηθάμε με τον τρόπο μας στην μετάδοση του μηνύματος ενάντια στην εκθετική μεταδοτικότητα του καινούργιου κορωνοϊού, #menoumespiti #kanoumeparty 

Η ιδέα ξεφύτρωσε στην εξουθενωμένη Ιταλία στα μπαλκόνια των DJs και εξελίχθηκε μέσα από ηλεκτρονικές συζητήσεις μεταξύ μας, τις ώρες της εθελοντικής κατ’ οίκου καραντίνας, όπου ο κλάδος των Ελλήνων DJs βιώνει και αυτός, σε συνδυασμό με την πλήρη αναστολή όλων των εκδηλώσεων και μόνιμης εργασίας σε καφέ-μπαρ-κλαμπ.

Κοιτάζουμε μόνο την σωματική υγεία αυτές τις ώρες και βάζουμε και εμείς με την σειρά μας, ένα λιθαράκι, με αυτόν τον τρόπο, στην ενδυνάμωση της ψυχικής μας υγείας που δοκιμάζετε. Θα «διαταράξουμε» την βουβαμάρα της πόλης για να περάσουμε το μήνυμα.

Oι DJs της Κατερίνης παίζουν σήμερα στα μπαλκόνια τους
Oι DJs της Κατερίνης παίζουν σήμερα στα μπαλκόνια τους

Μένουμε σπίτι, προσέχουμε τους γύρω μας σαν να είμαστε φορείς του μικροβίου.
Ανοίχτε παράθυρα και πόρτες, ευκαιρία είναι, διπλό το κέρδος.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 και ώρες 18:30 θα μας ακούσετε.
Οι DJ της Κατερίνης και του Ν. Πιερίας στα μπαλκόνια τους.

Με αλφαβητική σειρά:
Akis Kipopoulos, Andreas Roumeliotis, Aris-mars David, Argyris Farmakis, Assot Manoukian, Axel Gaitanis, Babino Kampas, Babis Pitsionis, Bill Rountos, Christos Spanos, DeeJay ILO, Dimitris Kitsas, Dimitris Papazisis, Dionisis Kotoulas, Dionisis Patris, Dolcas Volo, George Balatzis, Giannis Dimopoulos, Giannis Grigoriadis, Giannis Katsarelas, Giorgos Papas, Giorgos Perdikis, Giorgos Petalotis wowos, Giorgos Tsiampouris, Dj Gregory, Ioanna Eleftheriadou, John Markou, Kaliopi Kartsampa, Kalliopi Papakwsta, Kiriakos Konstantinidis, Ko Lia, Konstantinos Bilias, Kyriakos Viros, Lazarus Kitsas, Leonn, Manolis Papageorgiou, Marios Dimitriou, Menelaos Irantos, Nick Laskarakis, Nikos Seitanidis, Patris Dionisis, Rafahl Lykos, Sok P, Stathis Iordanidis, Stefanos Gkoutzioulis, Sakis Milidis, Telis Pavlidis, Teo Athanasiadis, Theodor Asvestopoulos, Theodoros Papoukas, Thomas Tsaousidis, Vasilis Agianitis, Vasilis Kontokostas, Xenofon Sachinidis, Xristos Xatzigeorgiadis».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ