Μουσικη

O CJ Jeff μένει σπίτι και μάς χορεύει με ένα brand new mix

«Stay safe and listen music loud! Αυτό το mix είναι αφιερωμένο στη Φωνή της Αθήνας και σε όλους εσάς»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CJ Jeff

#menoumespiti με την Athens Voice: Ο CJ Jeff περιγράφει πώς περνά έγκλειστος στο διαμέρισμά του, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, κι αφιερώνει ένα νέο mix 66 λεπτών σε όλους εσάς.

Μου είχε λείψει το σπίτι μου. Μην έχοντας μείνει πάνω από 4 μέρες συνεχόμενες τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια στο νέο μου διαμέρισμα, σίγουρα ήταν μια ευκαιρία να νιώσω «φυσιολογικός». Έτσι έχοντας αποκτήσει μια μορφή επιβαλλόμενης ρουτίνας ξεκινάω τη μέρα μου φτιάχνοντας ένα λαχταριστό smoothie. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ιδιαίτερα παραγωγικός αν εξαιρέσουμε το διάβασμα.

CJ Jeff

Τεμπελιάζω, παίρνω τον χρόνο μου, με την ησυχία μου, δεν χρειάζεται να ζητήσω-παρακαλέσω για «late check out». Η κοπέλα μου, η Βίκυ, έχει αναλάβει το «room service». Εξελίσσεται σε master chef παρεμπιπτόντως. Και η έκπληξη; Υπάρχει ακόμη χρόνος, παρόλη την τεμπέλικη συμπεριφορά μου, να ακούσω και να γράψω καινούργια μουσική, να δω ταινίες.

Αν ήξερε κάποιος να μου απαντήσει και στο μεγάλο ερώτημα «ως πότε θα μείνουμε σπίτι;» θα του ήμουν ευγνώμων. Κουράγιο λοιπόν και ας φροντίσουμε να μας μείνει κάτι από όλο αυτό. Κάτι που θα κρατήσει για πάντα.

CJ Jeff

Stay safe and listen music loud! Αυτό το mix είναι αφιερωμένο στη Φωνή της Αθήνας και σε όλους εσάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ