Πολεις

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα για το Reworks Festival 2018

Υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα 3 μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img02.jpg

To φεστιβάλ που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει για να της δώσει μια νέα πνοή από την συνήθη καθημερινότητά της. Σταθερά στο επίκεντρο κάθε χρόνο, μια μοναδική μουσική γιορτή για την Ελλάδα και όχι μόνο, γίνεται αφορμή για επισκέπτες από όλη την χώρα και τον κόσμο, να ταξιδεύουν προς την Θεσσαλονίκη και να γίνουν ένα μαζί με το κοινό της.

Το Reworks, από την πρώτη του κιόλας έκδοση ταυτίστηκε με την πρωτοπορία και καθιερώθηκε ως ένα φεστιβάλ που δημιουργεί τάσεις. Μέχρι σήμερα φιλοξένησε και παρουσίασε το έργο περισσότερων από 1000 καλλιτεχνών. Σταθερά στα 10 καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου για τον μήνα Σεπτέμβρη τα τελευταία 11 συνεχόμενα χρόνια στο Resident Advisor, το Reworks σταθερά τοποθετεί την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη στον φεστιβαλικό χάρτη παγκοσμίως. 13 χρόνια γεμάτα από μοναδικές στιγμές, χαμόγελα, χέρια στον αέρα, χορός... ή απλά Reworks!

Το 2018, το Reworks υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη 3 μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Από το 2016, το Reworks Festival είναι μέλος της μεγαλύτερης φεστιβαλικής οικογένειας στην Ευρώπη και τον κόσμο, το We Are Europe. Στην 14η έκδοσή του, το Reworks έχει την χαρά και την τιμή να υποδέχεται με τη σειρά του 3 μεγάλα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ όπου θα αναλάβουν την επιμέλεια μέρους του καλλιτεχνικού προγράμματος του Reworks φέρνοντας στην Θεσσαλονίκη την φιλοσοφία τους.

Το Reworks περήφανα φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πιο σημαντικό για πολλούς φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής στον κόσμο το Sonar Festival (Ισπανία) καθώς και τα εμβληματικά TodaysArt (Ολλανδία) και το c/o pop (Γερμανία). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις των καλεσμένων φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα!

rws18-page-cover.png

Τα πρώτα ονόματα για το Reworks Festival 2018, 20-23 Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη

Nina Kraviz (трип, RU)

Richie Hawtin (Minus, CA)

Maceo Plex (Ellum, US)

Daphni (Jiaolong, CA)

KiNK (Rush Hour, BG)

Agoria (Universal / Sapiens, FR)

Kiasmos DJ (Erased Tapes, IS)

Mano Le Tough (Maeve, IE)

Michael Mayer (Kompakt, DE)

Territroy (GR)

Ison (NON, GR)

Tendts (Lower Parts, GR)

Sworr. (Fair Weather Friends, GR)

Future Of Matter (Ellora / NON, GR)

ArKI (NON, GR)

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις προσεχώς εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ