Life in Athens

Skate 266

Κωνσταντίνος Μαυρίδης Ο μικρός και ταλαντούχος Κωνσταντίνος έγινε το νέο μέλος για τη 5 boro skateboards Ελλάδας

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 266
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
8814-20134.jpg

Κωνσταντίνος Μαυρίδης

Ο μικρός και ταλαντούχος Κωνσταντίνος έγινε το νέο μέλος για τη 5 boro skateboards Ελλάδας και πραγματικά του ταιριάζει πολύ. Τα μάτια σας ανοιχτά λοιπόν για το part του στο νέο Supreme promo που έρχεται τον Σεπτέμβρη. Η A.V. τού ζήτησε να απαντήσει στις ερωτήσεις της.

Σε ποια χρονική περίοδο θα ήθελες να έκανες skate; Τότε που το 3456 ήτανε απείραχτο μαζί με τους Γόρδιους, εσένα και όλους τους skaters εκείνο τον καιρό.

Πού θα ήθελες να ταξιδέψεις; Barcelona, NYC, Πράγα και σε όλη την Ελλάδα.

Τι πιστεύεις ότι στερείται η σκηνή του skate στη χώρα μας; Φυσικά skate parks, αλλά και άτομα που νοιάζονται πραγματικά για τη βελτίωση της σκηνής μας. Είναι λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα.

Έλληνες skaters που ξεχωρίζεις; Οι Γόρδιοι, ο Απαμάν (r.i.p.), ο Μαρκογιανάκης, γενικά όσους έχτισαν αυτά που βρήκαμε εμείς έτοιμα. Σεβασμός.

Προβλέψεις για το μέλλον σε σχέση με το skate σου; Μου αρέσει πολύ το skate και θα συνεχίσω να το εξασκώ παράλληλα με τα μαθήματα και τις άλλες υποχρεώσεις.

VIDEONEWS

 Όλοι γνωρίζουμε και περιμένουμε πώς και πώς τη νέα δουλειά του Κώστα Μάνδυλα. Σε συνεργασία με το Flipside magazine ετοίμασε το ελληνικό skateboarding βίντεο με τίτλο “Borrowed Time”. Ανάμεσα στα parts πολλών και γνωστών skaters θα απολαύσουμε κι εκείνα των Koger Sarbast, Γιώργου Παπαδημητρίου, Θωμά Κολούση, Θοδωρή Μαχαίρα, Νέστορα Χαρητονίδη, Παντελή Μεσαρόπουλου, Κωσταντίνου Γεωργίου και φυσικά του Giorgio Armani Zavos. Ακόμα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και δύο μεγάλα mix parts από πολλούς ακόμα skaters. Αν επισκέφτεστε την ηλεκτρονική σελίδα του Flipside, κατά καιρούς θα μπορείτε να δείτε κλιπάκια με την ονομασία Borrowed Time leaks, με κόλπα δεύτερης επιλογής που διαρρέουνε προς τα έξω. Είναι κι αυτά καλή παρέα μέχρι τον Δεκέμβρη που θα έχει ολοκληρωθεί το βίντεο.

Μια και μιλάμε για βίντεο, πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα του νέου βίντεο του Transworld skateboarding με το όνομα “Right Foot Forward”. Ξεχωρίζουν τα parts των Joey Brezinski, Matt Beach, Kallen James, Bobby Worest, και του Corey Duffel. Το νέο βίντεο είναι μια παραγωγή των John Holland και Chris Ray και τώρα περιμένουμε να ’ρθει και στη χώρα μας.

EVENTS

Πραγματοποιήθηκε το ES Game Of Skate στις 5 Ιουλίου στο Bios με πολύ κόσμο που έσταζε στον ιδρώτα και πάρα πολλά flat tricks που τράβηξαν την προσοχή. Μέσα απο 64 συμμετοχές που πήραν μέρος, ξεχώρισε το όνομα του Κώστα Τριμπόνια, που θα μας εκπροσωπήσει στην Πράγα στους τελικούς της Ευρώπης. Η στήλη τού εύχεται τα καλύτερα!

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

Το βρήκα στο γνωστό μαγαζί Black Sheep και μου τράβηξε αμέσως την προσοχή. Το διεθνούς φήμης περιοδικό Thrasher magazine κυκλοφόρησε ένα coffee book με τίτλο “Skate and Destroy” με την ευκαιρία των 25ων γενεθλίων του και μέσα από τις σελίδες του μπορεί κανείς να μάθει για όλα τα σημαντικά γεγονότα και τους skaters της περιόδου 1981-2005. Δεν έχετε παρά να περάσετε από το «Μαύρο Πρόβατο» για να το αποκτήσετε κι εσείς.

billygee23@yahoo.gr

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ