- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το λαμπερό opening του κομμωτηρίου hair way στο Κολωνάκι παρέα με το Athens Voice Radio 102.5
Η επιτυχημένη αλυσίδα κομμωτηρίων hair way γιόρτασε το άνοιγμα του 7ου κατά σειρά σημείου της στον πιο γνωστό δρόμο του Κολωνακίου
Φωτογραφίες από τα εγκαίνια του κομμωτηρίου hair way στο Κολωνάκι
Η επιτυχημένη αλυσίδα κομμωτηρίων hair way γιόρτασε το άνοιγμα του 7ου κατά σειρά σημείου της στον πιο γνωστό δρόμο του Κολωνακίου, στην Τσακάλωφ 8. Πλήθος αγαπημένων καλεσμένων, παρευρέθηκαν το Σάββατο 20 Απριλίου, στο λαμπερό opening του νέου χώρου ομορφιάς, όπου είχαν την ευκαιρία να δεχτούν τις μοναδικές υπηρεσίες χρώματος, επαγγελματικής περιποίησής σε μαλλιά και νύχια καθώς και σε μοναδικές προτάσεις για εκθαμβωτικά hairstyling από τους hair specialists του hair way.
Μεταξύ των ξεχωριστών καλεσμένων που βίωσαν την εμπειρία ομορφιάς από τους επαγγελματίες κομμωτές ήταν η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο ‘Εβελυν Καζαντζόγλου, η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη, ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος και η διευθύντρια του περιοδικού Estetica Φρύνη Λάτου. Στο event πραγματοποιήθηκε και live radio από το Athens Voice Radio 102.5 και τις Ελένη Μπεζιριάνογλου, Ανδρονίκη Τσατσαρώνη.
Η ιδιοκτήτρια της γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων κ. Χριστίνα Καπίρη δήλωσε πως «αποτελεί πολύ μεγάλη μας χαρά που δημιουργήσαμε ένα νέο, μοναδικό χώρο ομορφιάς για τη γυναίκα αλλά και τον άντρα, σε μια από τις πιο ζωντανές και δυναμικές περιοχές της Αθήνας». Η αλυσίδα κομμωτηρίων hair way διατηρεί πλέον και ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα hairwaybeauty.gr με επώνυμα προϊόντα περιποίησης και styling όπως L’Oreal Professionnel, Kerastase, Redken κ.ά. με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Φωτό: ©Studio Panoulis
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ραντεβού στο κέντρο της πόλης, με μουσική και πολλές εκπλήξεις
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Ζωντανή εκπομπή με την Επιστήμη Μπινάζη και τον Διονύση Νοταράκη
Δεν χάνουμε το πιο χαρούμενο, πολύχρωμο, πολυφυλετικό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της πόλης, που διοργανώνουν «Οι φίλοι του Παιδιού» με τη συμμετοχή 35 και πλέον Πρεσβειών
Τι ισχύει και τι θα πρέπει να αλλάξει
Χάρης Δούκας και Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσαν την πλήρη αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου στο Μητροπολιτικό Πάρκο
Αλλαγή χρονιάς με την Ελένη Φουρέιρα
Ένα ξενοδοχείο που ζει στον ρυθμό της πόλης και μετατρέπει την τέχνη σε εμπειρία
Αύριο ξεκινούν επίσημα η εορταστικές εκδηλώσεις από τον περιφερειάρχη με ένα συναρπαστικό light show.
Παρουσιαστές της βραδιάς ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντόρα Μακρυγιάννη
Ιστορίες της αθηναϊκής ζωής ανθρώπων που κατέληξαν να αποκαλούν την πρωτεύουσα σπίτι τους
Πότε ανοίγει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους
Σήμα εκκίνησης για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα
Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντόρα Μακρυγιάννη
Στις 27 Νοεμβρίου η φωταγώγηση του
Μια περιήγηση στο αγαπημένο τοπόσημο των Εξαρχείων
Ένα forum που έγινε θεσμός, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ποιοι τα διοργανώνουν; Πού και πότε πραγματοποιούνται; Τι θα αντιμετωπίσουμε; Ποιες ευκαιρίες να ψάξουμε;
Το παράδειγμα της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.