- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Best Shoes
H μόδα κάνει κύκλους. Aρκετές εταιρείες skate υποδημάτων επαναφέρουν το γνωστό μας μποτάκι στην πρώτη γραμμή. Kατά τη γνώμη μου τα πιο καλόγουστα σε εμφάνιση, βολικά και πρακτικά είναι τα παρακάτω μοντέλα: Tο “South Bronx” της Osiris, το “Braker 2mid” της ES, το “tre” της Circa, το “Marc Johnson” της Lakai και φυσικά το all time classic μποτάκι “Grasshopper” της I-Path (της πρώτης εταιρείας που πίστεψε στην επανέκδοση αυτού του στιλ παπουτσιού). Mε την ευκαιρία, να αναφέρουμε και το νέο μοντέλο του αγαπημένου μας Josh Kalis, που κυκλοφόρησε από την DC. Bλέπετε και στη φωτογραφία, ο σχεδιασμός του παπουτσιού του είναι όπως πάντα άψογος και στιλάτος, σαν τον ίδιο τον Josh Kalis. Όλα τα μοντέλα κυκλοφορούν στα skateshops της πόλης μας.
Best Clothes
Σταθερή με το ίδιο image μέχρι σήμερα, η “Matix clothing” πάντα τραβάει τα βλέμματα. Tσεκάρετε τη σειρά ρούχων του Marc Johnston, που το στιλ τους πραγματικά αντιπροσωπεύει στο ακέραιο τον skater που δίνει το όνομά του στη σειρά. Tα χειμερινά Mοντγκόμερι είναι must.
Mια άλλη ενδιαφέρουσα εταιρεία είναι η “Krew”. Kάνει πάντα μια αυστηρή επιλογή στο team που διαλέγει να την αντιπροσωπεύσει, αλλά και στο σχεδιασμό των ρούχων της. Kαι βέβαια κάνει πάντα τις καλύτερες διαφημίσεις στα περιοδικά του είδους.
H “RVCA”, πάλι, είναι μια ψαγμένη εταιρεία τόσο στο στιλ των ρούχων της όσο και στο skate team που διαθέτει. H φιλοσοφία της ανοίγει ορίζοντες και προς την τέχνη και στο street στιλ, με πολύ πρωτότυπες στάμπες και πολύ επιλεκτικά σχέδια.
Best bag
Tο όνομα της είναι “Bag Pac”. Eίναι η εταιρεία με το πιο προσεγμένο στιλ και μία από τις πιο περιζήτητες παγκοσμίως. Oι τσάντες της “Ogio” είναι εκλεκτές με τέλειο design και τα pro model της υπογράφουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα pro skateboarders. Yπάρχει άραγε εδώ; Kι αν όχι, μήπως είναι καιρός να τη φέρει κάποιος και στη χώρα μας
EΞΩTEPIKA NEA
- Daniel Lebron, το όνομα θρύλος του ισπανικού skateboarding, ανήκει πλέον στη Hurley Clothing.
- Aλλά και ο Jesus Fernandez, άλλο ένα μεγάλο όνομα από την Iσπανία, θα κάνει grinds με Royal Trucks. O Jesus, μετά την εκπληκτική εμφάνισή του στο Lakai video, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το pro model σανίδι του από τη Chocolate skateboards.
- H Mystery skateboards απέκτησε το στιλάτο Peter Eldridge.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση είχε ξεκινήσει μετά τη δωρεά ιδιώτη
Γράφει ο Vitaliy Kondruk, Technical SEO and AI Visibility
Υπόσχεση στη σύγχρονη Αθήνα δεν μπορεί να δοθεί ότι δεν θα αλωθούν και αυτές από τα νέα ήθη του «έξω»
Δωρεάν εκδηλώσεις, μουσεία, παραλίες, πεζοπορίες, φαγητό και μοναδικές εμπειρίες στην Αττική
Όταν η πόλη αδειάζει, είναι ευκαιρία να γνωρίσουμε την Αθήνα χωρίς οδηγούς και λίστες
Στις 20 Ιουλίου, το πρώτο μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού υποδέχτηκε τους επισκέπτες με αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους πρασίνου, αναψυχής και ελεύθερη είσοδο
Στην αυλή του Black Duck Athens, ο τραγουδοποιός έκλεισε τα Secret Garden Live Sessions με χιούμορ, ιστορίες και μελωδίες κάτω από τα φώτα των κινητών
Δύο ώρες με λιτές ενορχηστρώσεις, απρόσμενες διασκευές και προσωπικές ιστορίες στα Secret Garden Live Sessions της Athens Voice και του Voice Radio
Μια ξενάγηση στα εμβληματικά γλυπτά, στα μαυσωλεία και στους τάφους των ανθρώπων που σημάδεψαν τη νεότερη ελληνική ιστορία
Νέα τραγούδια, αγαπημένα κομμάτια και απρόσμενα mash-ups στη δεύτερη βραδιά των Secret Garden Live Sessions στο Black Duck Athens
Nefleli και Lefty εγκαινίασαν το μουσικό τετραήμερο με ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό live στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Σχόλασες; Την Παρασκευή 10 Ιουλίου το after work party ξεκινά στο Sync Athens
Ένα σταθερό, πλέον, καλοκαιρινό ραντεβού για την πόλη
Τέσσερις βραδιές, τέσσερα διαφορετικά lives, ένας καλοκαιρινός κήπος στο κέντρο της Αθήνας
H συνολική επένδυση ανέρχεται σε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ
Ένα από τα σούπερ σημεία της πόλης από τα οποία βλέπεις την Ακρόπολη στο πιάτο, φιλοξενεί διαφορετικά σώου κάθε βράδυ, όλα με την ίδια επιτυχία, και με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Αμπαζή.
50 σημεία της πόλης και 7 Δημοτικές Κοινότητες μετατρέπονται σε μία ανοιχτή σκηνή
Ο αρχιτέκτονας μιλά για την Αθήνα που αλλάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.