Life in Athens

Skate 400

Το μεγάλο ατού ήταν οι προσκεκλημένοι ξένοι skaters, οι Walker Ryan, Sebo Walker και Alex Mizurov.

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 400
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο νικητής Giorgio Ζάβος σε big pop shot
Ο νικητής Giorgio Ζάβος σε big pop shot

Ο διαγωνισμός skateboard στο Our park 2012

Ακόμα ένας μεγάλoς skateboard διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο δικό μας πάρκο (Our park) πριν λίγες μέρες στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Όλη η αφρόκρεμα και όχι μόνο έδωσε το «παρών» για ακόμα μία καλοκαιρινή γιορτή γεμάτη μουσική, γέλια, αγκαλιές και πολλή ζέστη. Το μεγάλο ατού ήταν οι προσκεκλημένοι ξένοι skaters, οι Αμερικανοί Walker Ryan και Sebo Walker και ο Γερμανός Alex Mizurov, που δώσανε παραπάνω αδρεναλίνη με τη μικρή επίδειξη που πραγματοποίησαν πριν αρχίσει ο διαγωνισμός στο skate park.

Οι καλεσμένοι βρήκαν το πάρκο αρκετά καλό, με καταπληκτική ροή, πράγμα που φαινόταν από τον τρόπο που εκτελούσαν τα κόλπα τους. Ο διαγωνισμός φέτος βράβευσε τους skaters που πραγματοποίησαν το καλύτερο line (συνεχόμενα κόλπα σε όλα τα εμπόδια του πάρκου). Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός long board κοριτσιών, πράγμα φυσικό αφού τον τελευταίο καιρό ομάδες θηλυκών οργώνουν τους δρόμους της Αθήνας όλο και πιο συχνά. Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε με τους συμμετέχοντες skaters, χωρισμένους ανά τριάδες, να έχουν στη διάθεσή τους 3 λεπτά για να πραγματοποιήσουν το line τους.

Στον τελικό πέρασαν 16 άτομα από τον πρώτο γύρο, χωρίστηκαν σε δυάδες με 3 λεπτά χρόνο για τον καθένα. Τελικά αναδείχτηκαν οι νικητές: πρώτος ο Giorgio Armany Ζάβος, δεύτερος ο Νότης Αγγελής και τρίτος ο Θοδωρής Χάλαρης. Στο Best Trick νικητής στο hand rail αναδείχτηκε ο Θανάσης Φλόκας (Big spin fl ifs board slide). Στην κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια ήταν η Δήμητρα Τσιμπλή. Τι άλλο να πω; Μέχρι το επόμενο event, keep it up guys!


Scate & the City

Έχει φτιάξει όνομα παγκοσμίως λόγω των γραφικών της; Λόγω όλων αυτών των skaters που υποστηρίζει; Δεν γνωρίζω, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι κάνουν σωστά τη δουλειά. Η εταιρεία Skate Mental skateboards επιστρέφει τώρα δυναμικά και στη χώρα μας, με πρώτο rider τον Κωνσταντίνο Μαυρίδη και διανομή το Colorskates (Πρωτογενούς 5 Ψυρρή) και το MicroxTreme (Καλιρρόης 13).

Γιάννης Γόρδιος Ο άνθρωπος που όσο και να λείψει μακριά από το skate, ποτέ δεν το καταλαβαίνεις, γιατί απλά ο Γιάννης το είχε το skate μέσα του, το έχει και θα το έχει! Καλωσόρισες, παλιόφιλε..

Carlos Ribeiro Δεν χρειαζόταν να συμπληρωθούν ούτε 6 μήνες από την άφιξη του Βραζιλιάνου σούπερ-skater και τους έχει αφήσει όλους με ανοιχτό το στόμα. Πριν 2 χρόνια στη Βαρκελώνη όλοι μιλούσαν για αυτόν, σήμερα όλο το industry του skateboarding αναγνωρίζει στον Carlos το σπουδαίο του ταλέντο και οι εταιρείες φυσικά κάνουν ουρά για το ποια θα τον κερδίσει (και θα κερδίσει)! Google Carlos Rebeiro, αν δεν τον γνωρίζεις…

Θοδωρής Χάλαρης Είναι ο skater που αγαπά και δείχνει μεγάλο ταλέντο σ’ αυτό που κάνει, σίγουρα βοήθησε σ’ αυτό και το σωστό team που έχει δίπλα του και τον δίδαξε να δει το skate όπως πρέπει. Ο μικρός είναι το νέο ταλέντο στην ελληνική σκηνή και περιμένετε να δείτε πολλά από το φίλο Πειραιώτη.

Toy Machine skateboards Έφτασαν στο Color skate shop σε λογική τιμή, αν σκεφτείς ότι κάποτε δεν σου έφταναν ούτε € 80 για να τα αποκτήσεις. Έχει και η κρίση τα καλά της.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ