Life

The Wanderers: Μια δημιουργική «ενέργεια» με πάθος

Wanderers, άτομα που στο DNA τους κυλάει το πάθος

regina.jpg
Ρεγγίνα Φιλόγλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
wanderers.jpg

The Wanderers: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, Άντα Λιβιτσάνου και Μελίνα Βλάχου συμμετέχουν στη νέα καμπάνια της Bristot

Η ιταλική εταιρεία Bristot, μέσα από τη νέα της δημιουργική ενέργεια με τίτλο «The Wanderers», δηλώνει «επίτιμος χορηγός» του πάθους. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, έχει σκοπό να ενισχύσει τις προκλήσεις και να μας προκαλέσει να ζήσουμε και να ενεργήσουμε με γνώμονα τη χαρά και το πάθος.

Πρωταγωνιστές της ενέργειας είναι τρεις διαφορετικοί -φαινομενικά- άνθρωποι, που μια αφορμή τους έκανε να ανακαλύψουν το πάθους τους, να το ακολουθήσουν και να δουν τα πράγματα αλλιώς. Μέσα από την αφήγηση της ζωής τους σε μία mini συνέντευξη, μιλούν για το πάθος τους και δίνουν έμπνευση με έναν σημαντικό σκοπό: Να παροτρύνουν το κοινό να μοιραστεί κι εκείνο το δικό του πάθος, ώστε να μπορέσει να μπει στην κλήρωση για να το κάνει πραγματικότητα.

Κι αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι Wanderers… είναι άτομα που στο DNA τους κυλάει το πάθος, που ξεχωρίζουν και που μιλούν για αυτό που αγαπάνε περισσότερο να κάνουν, περνώντας ηχηρά μηνύματα.

bristot.jpg


Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος λοιπόν, εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», βρήκε το πάθος του στην αλληλεγγύη, λέγοντας: «Με όπλο την κατσαρόλα… θέλουμε να μαγειρεύουμε όλοι μαζί, να τρώμε όλοι μαζί… χωρίς διακρίσεις».Ένα δυσάρεστο γεγονός ήταν η αφορμή που του άλλαξε τον τρόπο σκέψεις και από τότε, μέχρι και σήμερα προσφέρει καθημερινά φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη, καταλήγοντας πώς: «Θέλει στόχο και πάθος γι’ αυτό που κάνεις».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Εξίσου παθιασμένη, δηλώνει και η γνωστή ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου, αφού τα τελευταία χρόνια κυνηγάει το πάθος της ως cake designer, στο «Ada’s Little Kitchen». «Σαν παιδί… οραματιζόμουν ότι θα έπρεπε… να τρώμε μόνο τα πράγματα που μας αρέσουν, γλυκά, παγωτά». Έτσι, με οδηγό το πάθος, κατάφερε να χτίσει όλα αυτά που ονειρευόταν, γιατί όπως αναφέρει και η ίδια «Δεν έχει τίποτα άλλο αξία σε αυτή τη ζωή, αν δεν το κάνεις με την καρδιά σου».

Η Άντα Λιβιτσάνου, ηθοποιός.
Η Άντα Λιβιτσάνου, ηθοποιός.

Η Μελίνα Βλάχου, yoga instructor από 2003, ανακάλυψε το κρυμμένο της πάθος με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας. «Αυτό ήταν το κάλεσμά μου», όπως η ίδια αναφέρει, για να ταξιδέψει μέχρι την Ινδία και να βρει όλες τις απαντήσεις που έψαχνε. Εκεί, βρήκε τον τρόπο να υποστηρίξει την υγεία της, τη ζωή της και να συνειδητοποιήσει πώς: «Η yoga είναι πάθος, το πάθος… ερμηνεύεται ως yoga».

Η Μελίνα Βλάχου, yoga instructor.
Η Μελίνα Βλάχου, yoga instructor.

Με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας «Ό,τι κάνεις, κάνε το με πάθος», οι Wanderers είναι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη μέσα από τις ιστορίες τους να μας κάνουν να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι. Γι’ αυτό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, πάρτε έμπνευση από τα video και τις ιστορίες τους, και έπειτα μοιραστείτε κι εσείς το δικό σας πάθος, με σκοπό να μπείτε στην κλήρωση για να το κάνετε πραγματικότητα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 24/07 και οι τυχεροί θα κερδίσουν μεγάλα δώρα. 

Και μέχρι τότε… «Ό,τι κάνετε, κάντε το με πάθος».

Λίγα λόγια για την Bristot 

H Bristot, με έδρα το Belluno της Ιταλίας στους πρόποδες των Δολομιτών, είναι ένα brand με μακρά ιστορία και καίριο ρόλο στην ανάπτυξη του ιταλικού καφέ από τις αρχές τους 20ου αιώνα.

Το γνωστό ιταλικό brand έχει ήδη παρουσία από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα εδώ και 13 χρόνια, καθώς και σε 65 χώρες του εξωτερικού, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης σε πωλήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ