Κατοικιδια

Pet City: Πρωτοβουλίες για να βρει κάθε ζωάκι το δικό του σπίτι

Μέσω της νέας καμπάνιας Act Pawsitive ενώνουν τις δυνάμεις τους με κάθε έναν από εμάς που μοιράζεται την ίδια αγάπη για τα ζώα, με κοινό στόχο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 843
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pet City

Pet City: Οι δράσεις που δεσμεύονται να κάνουν για να προάγουν την υπεύθυνη φιλοζωία και υιοθεσία.

Νέα εποχή για τα Pet City, τα οποία εκτός από τα εξαιρετικά προϊόντα που έχουν για τους μικρούς μας φίλους, αναλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες με όραμα κάθε ζωάκι να βρει την αγάπη που χρειάζεται και ένα παντοτινό σπίτι. Στο πλαίσιο αυτό και μέσω της νέας καμπάνιας Act Pawsitive ενώνουν τις δυνάμεις τους με κάθε έναν από εμάς που μοιράζεται την ίδια αγάπη για τα ζώα, με κοινό στόχο να αποκτήσουν αυτό που χρειάζονται, αξίζουν και δικαιούνται: το δικό τους σπίτι.

Pet City

Ημέρα Υιοθεσίας -  #foreverhome

Δεκάδες άνθρωποι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία των Pet City, σε συνεργασία με το Dog’ Voice και στόχο να βρεθεί για όλα τα ζωάκια «ένα σπίτι για πάντα». Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο κατάστημα Pet City Κηφισιάς, όπου βρέθηκαν σκυλάκια τα οποία είτε φιλοξενούνταν είτε ζούσαν σε καταφύγια και υποστηρίζονται από το Dogs’ Voice. Και πολλά από αυτά βρήκαν ένα καινούργιο σπίτι! «Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν τους αλλά μπορείς να ξαναγράψεις το μέλλον τους», όπως ήταν και το μήνυμα των διοργανωτών.

Μια δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των Pet City, προκειμένου όλοι να κατανοήσουμε την αξία της φροντίδας ενός κατοικιδίου και τα πολλαπλά οφέλη που έχει τόσο για την υγεία του ανθρώπου αλλά και για την ίδια την ευζωία του ζώου. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά παρόμοιων δράσεων που θα γίνουν το προσεχές διάστημα, όλες με στόχο να βρεθεί για όλα τα ζωάκια που βρίσκονται σε καταφύγια ένα #foreverhome.

Pet City

Moving Together

Πολλά κατοικίδια δεν έχουν την τύχη να μεγαλώσουν υγιή σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη. Κατανοώντας το πρόβλημα, τα Pet City μέσω της νέας καμπάνιας Act Pawsitive ενώνουν τις δυνάμεις τους με κόσμο που μοιράζεται την αγάπη του για τα ζώα. Μέσα από αυτή την καμπάνια, στόχος είναι η φροντίδα κάθε ζώου που έχει νιώσει τη δυσκολία και τη μοναξιά της ζωής μέχρι να βρει το foreverhome του! Πρώτο βήμα ήταν η συνεργασία με την Plus2Feet, που με τη βοήθειά της σκυλάκια με κινητικά προβλήματα θα αποκτήσουν τα απαραίτητα αμαξίδια που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια για αυτά. Πρώτη στάση από τις πολλές, το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου με την Princess και τη Μαργαρίτα, όπου την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, παραδόθηκαν τα αμαξίδια στα δύο σκυλάκια του καταφυγίου. Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης, στα καταστήματα Pet City θα βρείτε καλαθούνες όπου μπορείτε να δωρίσετε τροφή και στη συνέχεια το Pet City θα διπλασιάσει τα κιλά που έχουν μαζευτεί και θα τα δωρίσει σε καταφύγια.

Pet City

Φροντίδα για τα ζώα κάθε μέρα

Εκτός από αυτές τις δράσεις, τα Pet City καθημερινά αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για τη φροντίδα των ζώων. Έτσι, με τα Pet City να αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις φιλοζωικές οργανώσεις και τους απλούς πολίτες, φιλοξενούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τις καλαθούνες στα καταστήματά τους και οι τροφές που δωρίζονται θα παραδίδονται στις τοπικές οργανώσεις, στην περιοχή όπου βρίσκεται το κάθε κατάστημα.

Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας των Pet City (www.petcity.gr) κάθε επισκέπτης μπορεί να πατήσει κλικ πάνω στην πατούσα που βρίσκεται στη homepage και όσο περισσότερα τα κλικ στην πατούσα τόσο περισσότερα και τα κιλά τροφής που θα δωρίσουν. Να θυμάστε ότι όσοι καταναλωτές κάνουν click στην πατούσα-καρδιά ανταμείβονται με extra έκπτωση 10%.

Αυτές είναι οι πρώτες από μια σειρά δράσεων που δεσμεύονται να κάνουν τα Pet City για να προάγουν την υπεύθυνη φιλοζωία και υιοθεσία, με στόχο να αδειάσουν όλα τα κλουβιά και τα ζωάκια να βρουν ένα σπίτι για πάντα.

Pet City

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ