Visual Browsing
Στο παρά 5 για την παραλία
ΤΕΥΧΟΣ 304

Στο παρά 5 για την παραλία

O ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ, µας προτείνει µερικές θεραπείες για να εµφανιστούµε στην παραλία.

O ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ, πλαστικός χειρουργός, ειδικός σε θέµατα οµορφιάς και υγείας, µας προτείνει µερικές θεραπείες µε εξελιγµένες µεθόδους για να εµφανιστούµε στην παραλία µε σφριγηλή επιδερµίδα και µάλιστα χωρίς νυστέρι.

Οι ζεστές µέρες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους υπενθυµίζοντάς µας πως το καλοκαίρι βρίσκεται ενόψει! Αν θέλετε να εµφανιστείτε στην παραλία χωρίς «ψωµάκια» και απαλλαγµένες από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού, προλαβαίνετε ακόµη και τώρα.
Αν έχετε ανάγκη από σύσφιξη και χάσιµο πόντων στο σώµα, τότε η µέθοδος Accent αποτελεί την πιο κατάλληλη θεραπεία. Το µηχάνηµα Accent χρησιµοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εµφάνισης του δέρµατος. Η θερµότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσµα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αποτελέσµατα είναι άµεσα ορατά και δραστικά: απαλότερο δέρµα, πιο λεπτή και σµιλευµένη σιλουέτα. Μπορεί ακόµα να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδο στοµάχι, πιο λεπτούς γοφούς και µηρούς, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη στα άκρα.  Η συγκεκριµένη θεραπεία εφαρµόζεται και στο πρόσωπο για να συσφίξει το δέρµα και ν’ αντιµετωπίσει τις ρυτίδες.

Για ακόµη καλύτερα αποτελέσµατα, µπορεί να γίνει συνδυαστικά µε τη µέθοδο Endermologie, που κάνει λεµφικό µασάζ. Αν σας απασχολούν κάποια «ψωµάκια» στις επίµαχες περιοχές και η κυτταρίτιδα είναι ο µεγαλύτερος εχθρός σας, η συγκεκριµένη θεραπεία δίνει λύση ανώδυνη χωρίς νυστέρι. Με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγµατοποιείται λεµφικό µασάζ στις περιοχές όπου εµφανίζεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Η θεραπεία θεωρείται αποτελεσµατική και σε περιπτώσεις χαλάρωσης. Είναι χαλαρωτική και παρέχει µια αίσθηση ευεξίας, ενώ δεν απαιτεί καµία ιατρική πράξη ή χρήση χηµικών ουσιών. Απλά ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισµού και του δέρµατος.

Κατά το συνδυασµό των δύο θεραπειών µπορεί να πραγµατοποιείται µία εφαρµογή από την πρώτη µέθοδο κάθε 15 µέρες και στο µεσοδιάστηµα να πραγµατοποιούνται οι συνεδρίες της δεύτερης µεθόδου 2-3 φορές την εβδοµάδα.

Σχετικα
Σε ποιους διαρκούν τα δερματικά συμπτώματα του κορωνοϊού και πόσο
Σε ποιους διαρκούν τα δερματικά συμπτώματα του κορωνοϊού και πόσο

Μπορεί να συνδυαστεί επίσης µε µια σειρά από ενέσεις µεσοθεραπείας, που περιέχουν πολυβιταµινούχα σκευάσµατα, στις περιοχές όπου εµφανίζονται αισθητικά προβλήµατα όπως η δερµατική χαλάρωση, η γήρανση του δέρµατος, η κυτταρίτιδα κ.ά. Η µεσοθεραπεία βελτιώνει τη µικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και ανάλογα την περίπτωση πραγµατοποιείται ένας αριθµός συνεδριών (4-6) κάθε µία ή δύο εβδοµάδες και ακολουθεί θεραπεία συντήρησης κάθε τρεις-τέσσερις µήνες.

Τέλος, µπορείτε να ολοκληρώσετε την περιποίηση της εµφάνισής σας αποκτώντας µεταξένια και βελούδινα πόδια µε το τελευταίας τεχνολογίας σύστηµα Laser Alexandrite. Θεωρείται το πιο εξελιγµένο σύστηµα για την αποµάκρυνση της ανεπιθύµητης τριχοφυΐας γρήγορα, ανώδυνα και µε ασφάλεια. Το αποτέλεσµα διαρκεί περισσότερο σε σύγκριση µε τις υπόλοιπες µεθόδους και µπορεί να εφαρµοστεί σε όλα τα σηµεία του σώµατος. Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβληθείτε σε αποτρίχωση µε laser είναι να µην είστε µαυρισµένη, έτσι ώστε να επιτύχετε ένα πιο µακροπρόθεσµο και σίγουρο αποτέλεσµα.  l

* Ο κ. Α. Γαϊτάνης είναι Πλαστικός Χειρουργός, MD CCST, µέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της ∆ιεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS (www.agaitanis.gr)

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5