Health & Fitness

Μητέρα: Ένα νέας γενιάς νοσοκομείο για μία νέα γενιά παιδιών

Ασφάλεια και άνεση, σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
ΤΕΥΧΟΣ 787
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΗΤΕΡΑ Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Μητέρα: Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οικείο και άνετο περιβάλλον για τους γονείς και τα νεογνά

Το ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα Hellenic Healthcare Group (HHG), αποτελεί εδώ και 42 χρόνια την κορυφαία και πλέον αξιόπιστη επιλογή κάθε γονιού για τη γέννηση του παιδιού του. Από το 1979,  αντιμετωπίζοντας με τον απαραίτητο σεβασμό, φροντίδα και στοργή τη γέννηση του παιδιού, ζει μαζί μας τη μαγική στιγμή της δημιουργίας ζωής. Κάθε μητέρα που φέρνει στον κόσμο μια ζωή, στο ΜΗΤΕΡΑ υποστηρίζεται από 42 χρόνια εμπειρίας, εξειδίκευσης και φροντίδας.

«Δημιουργώντας» γονείς επί 42 χρόνια

Προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες του στο σήμερα, δημιουργεί και προσφέρει ένα νέο ταξίδι «patient’s experience trip» για να μετατρέψει τις μοναδικές στιγμές της γέννησης του παιδιού, σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής. Σε αυτό το ταξίδι ζωής, σας στηρίζει μια κορυφαία ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων επιστημόνων, μαιών, νοσηλευτών, διοικητικού προσωπικού, που φροντίζουν κάθε μητέρα και κάθε μωρό από τη συμβουλευτική και τον προγεννητικό έλεγχο μέχρι την περίοδο μετά τον τοκετό.

Το ΜΗΤΕΡΑ σας παρέχει ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία και η ιατρική με πλήρως οργανωμένα τμήματα και κλινικές, που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της κύησης, αλλά και μετά τον τοκετό, ώστε οι μελλοντικοί γονείς να νιώθουν απόλυτα ασφαλείς.

ΜΗΤΕΡΑ Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οικείο και άνετο περιβάλλον

Στο ΜΗΤΕΡΑ αναβαθμίζονται συνεχώς οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τους γονείς και το μωρό τους, δημιουργώντας ένα πρότυπο νοσοκομείο που διαθέτει υπερσύγχρονες αίθουσες τοκετών, αίθουσες ωδίνων και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα, για την πιο ευχάριστη και μοναδική εμπειρία σε ένα φιλικό κι προστατευμένο περιβάλλον.

Με στόχο την προσφορά ενός ιδανικού «πρώτου σπιτιού», υιοθετείται η αντίληψη Home in Hospital, με όλους τους χώρους να είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι ήρθαν στο «σπίτι» τους, σε ένα οικείο αλλά και πολυτελές περιβάλλον. Επίσης με την πλήρη αναδιαμόρφωση των ορόφων του ΜΗΤΕΡΑ, δημιουργούνται δωμάτια και σουίτες που επάξια συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα παγκοσμίως και απαντούν στις προσδοκίες όλων για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή, παραπέμποντας σε ένα ζεστό και άνετο σπίτι, το δικό σας σπίτι.

Το ΜΗΤΕΡΑ έχοντας επιλέξει σαν στρατηγικό συνεργάτη εδώ και αρκετό καιρό το αρχιτεκτονικό γραφείο «Soulis and Berlic Architects», με τον Σπύρο Σούλη και την ομάδα του να έχουν επιμεληθεί όλο τον σχεδιασμό και το interior design μέχρι και τη μικρότερη λεπτομέρεια όλων των χώρων που σταδιακά ανακαινίζουμε.

ΜΗΤΕΡΑ Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Γαστρονομική εμπειρία

Φροντίζοντας την υγεία, αλλά και την καλή κατάσταση της μητέρας, το νοσοκομείο δεν θα μπορούσε να παραλείψει τη διασφάλιση μιας θρεπτικά ισορροπημένης διατροφής. Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, σε συνεργασία με τους Κλινικούς Διαιτολόγους του ΜΗΤΕΡΑ, σχεδιάζει με λεπτομέρεια μια σειρά γευστικών επιλογών –φτιαγμένες με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά– που καλύπτουν όλες τις προσδοκίες της νέας μαμάς και συμβάλλουν στην καλή ψυχολογία της.

Άκης Πετρετζίκης

«Μητέρα στο σπίτι» και άλλα προνόμια

Αλλά και όταν αναχωρήσουν οι νέοι γονείς από το μαιευτήριο για το σπίτι, το ΜΗΤΕΡΑ και οι άνθρωποί του παραμένουν δίπλα τους και συνεχίζουν να στηρίζουν και να φροντίζουν εκείνους και το μωρό τους. Με την υπηρεσία «Μητέρα στο σπίτι» λαμβάνετε φροντίδα υψηλού επιπέδου στο χώρο σας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενημέρωση για τον μητρικό θηλασμό, την περιποίηση της λεχώνας αλλά και αναίμακτες εξετάσεις για το νεογνό σας. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με τον ιατρό σας, ενώ η συνεργασία με όλα τα τμήματα του νοσοκομείου σάς παρέχει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Και η προσφορά παροχής υπηρεσιών και ιδιαίτερων προνομίων δεν σταματά εδώ. Οι γυναίκες που επιλέγουν το ΜΗΤΕΡΑ έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν μαθήματα μητρικού θηλασμού, μαθήματα προγεννητικής yoga, μασάζ, δωρεάν υπηρεσίες υγείας αλλά και ομορφιάς. Παράλληλα, κάθε παιδί που γεννιέται στο ΜΗΤΕΡΑ, λαμβάνει ένα μοναδικό  πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, χωρίς καμία επιβάρυνση ασφαλίστρων για τους πρώτους 6 μήνες.

www.mitera.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ