- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σειρά δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα COVID-19 και καρκίνος μαστού διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»
Με οδηγό τις ανάγκες των ασθενών, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, όπως αυτές διαμορφώνονται εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θέμα: COVID-19 & Καρκίνος Μαστού.
Στόχος των web σεμιναρίων είναι οι γυναίκες-ασθενείς με καρκίνο του μαστού, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται, να έχουν τη στήριξη και την ενημέρωση που χρειάζονται, με σαφήνεια και αξιοπιστία, στο πλαίσιο της έκτακτης συγκυρίας της πανδημίας του COVID-19, που έχει προσθέσει στη ζωή τους έναν ακόμη σοβαρό και δύσκολο ως προς τη διαχείρισή του παράγοντα.
Τα web σεμινάρια «COVID-19 & Καρκίνος Μαστού» πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και ειδικούς επιστήμονες και απευθύνονται σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού.
Δηλώσεις συμμετοχής
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά και η παρακολούθηση είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας στον σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από το σεμινάριο της επιλογής σας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο είναι τα 50 άτομα, ώστε να εξασφαλίζεται η διάδραση και ο εποικοδομητικός διάλογος με τους ειδικούς.
Πρόγραμμα:
30 Απριλίου 2020 • 18:00 - 20:00
«COVID -19 και καρκίνος μαστού: Τι χρειάζεται να προσέχουν οι ασθενείς»
Ομιλήτρια:
Κορνηλία Ανασταστάκου, ΜD FEBS (Breast Surgery) Διευθύντρια, Κέντρο Μαστού, Ιατρικό Αθηνών
Δηλώσεις Συμμετοχής:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_fcxYcfYMQ0OAkFMGuupAHw
7 & 14 Μαΐου 2020 • 12:00 - 14:00
«COVID-19 και καρκίνος μαστού: Η αντιμετώπιση των συναισθηματικών δυσκολιών εν μέσω πανδημίας»
Συντονίστριες:
Χριστιάνα Μήτση, Ψυχολόγος MSc-Ψυχοθεραπεύτρια, Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»
Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγος Υγείας, MSc - Ψυχοθεραπεύτρια Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»
Δηλώσεις Συμμετοχής:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_BxmTq_PqSSqWczUg-6D86Q
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εργασία, η υπερβολική έκθεση στις οθόνες και τα άρθρο της Ρέιτσελ Μπιρν
Έρευνα δείχνει ότι ορισμένοι τύποι λίπους παίζουν ζωτικό ρόλο στην καταπολέμηση λοιμώξεων και φλεγμονών
Πάνω από 3 ώρες μπροστά στην τηλεόραση; Τι αποκαλύπτει για την ψυχική σας υγεία
Οι αθέατες πρωτοπόροι της επιστήμης, των ιδεών, των τεχνών και των γραμμάτων: Αυτές είναι οι ιστορίες τους.
Τα τεστ δεν εγγυώνται μακροζωία αλλά δείχνουν το δρόμο
Εμφανίζεται κυρίως στις ηλικίες μεταξύ 50 και 60 ετών
Ανάμεσα στις αιτίες και η κλιματική αλλαγή
Τα δεδομένα από μελέτη πενταετίας
Η χρόνια προστατίτιδα παραμένει δύσκολη στη διάγνωση, αλλά υπάρχουν τρόποι διαχείρισης και ανακούφισης
Ιδιαίτερα ωφελημένοι είναι όσοι έχουν λιπαρό τριχωτ
Το σχέδιο SHIELD ενός κορυφαίου επιστήμονα του Χάρβαρντ για υγιή γήρανση
Πρόκειται για φυσική εποχική αλλαγή ή ένδειξη ενός μεγαλύτερου προβλήματος;
Απαντά ο Βασίλης Καραμανίδης, διαιτολόγος-διατροφολόγος (VK Nutrition)
Ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ δεν τρώει σχεδόν κανένα λαχανικό ή φρούτο
Τα αποτελέσματα 25ετούς μελέτης στη Σουηδία
Χωρίς αλλαγή συμπεριφοράς, το φάρμακο μοιάζει περισσότερο με «διάλειμμα» στο πρόβλημα
Οι μέθοδοι αντιμετώπισής της που έχουμε στη διάθεσή μας
Οι διατροφικές ανάγκες δεν είναι σταθερές, αλλά εξελίσσονται με τα χρόνια
Τι λένε οι ειδικοί για τις βιταμίνες σε μορφή καραμέλας ζελέ
Τα πράγματα ίσως να είναι λίγο πιο περίπλοκα από ότι νομίζουμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.