- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θρίλερ με 2 νεκρές στην Καστοριά: Πληροφορίες ότι είχαν κορωνοϊό
Με το σταγονόμετρο η ενημέρωση
Θρίλερ με θανάτους δύο γυναικών στην Καστοριά. Πληροφορίες ότι βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό.
Σε πλήρη εξέλιξη είναι ένα θρίλερ με τον θάνατο δύο γυναικών στην Καστοριά, καθώς πληροφορίες τις θέλουν να βρέθηκαν μετά θάνατον θετικές στον κορωνοϊό. Ωστόσο, επίσημα δεν επιβεαιώνεται ούτε διαψεύδεται η πληροφορία και η επιτροπή λοιμωξιολόγων συστήνει υπομονή μέχρι τις 18.00 οπότε και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την έκτακτη εκπομπή για τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, πρόκειται για 21 και όχι 19 νεκρούς από τον κορωνοϊό στη χώρα μας.
Όπως μετέδωσε το τοπικό site kozanimedia.gr και ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η μία γυναίκα είναι 41 ετών και θεωρείται το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Η 41χρονη είναι μητέρα από την Κορέστεια Καστοριάς και είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στην Καστοριά.
Πλέον, τόσο ο σύζυγος, όσο και τα τρία παιδιά της έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία της.
Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σαββόπουλος ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η γυναίκα ήταν εμπύρετη στο σπίτι της αλλά όχι πολύ σοβαρά κι εξέπνευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ήταν τόσο ξαφνικός ο θάνατός της που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν πρόλαβε να την παραλάβει ζωντανή από το σπίτι της.
Μετά θάνατον έγινε ιστολογική εξέταση και σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι έγινε γνωστό πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Για τη 41χρονη μίλησε στο Mega και ο Τρύφωνας Σαραμπίνας, πρόεδρος της Κοινότητας Γαύρου Καστοριάς.
«Το σπίτι της οικογένειας της 41χρονης ήταν στον οικισμό Γαύρου. Εξέπνευσε ξημερώματα Σαββάτου. Δεν γνωρίζουμε αν είχε πρόβλημα υγείας» ανέφερε ο κ. Σαραμπίνας. «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού εξέπνευσε. Δεν πρόλαβαν να την πάνε στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.
«Δεν έχουμε ακούσει κάτι σοβαρό να είχε από συμπτώματα», σημείωσε ακόμη ο κ. Σαραμπίνας ενώ ανέφερε και ότι «δεν μας έχει ενημερώσει κανείς ότι πρέπει να μπούμε σε καραντίνα ή κάτι τέτοιο. Σήμερα θα γίνει και η κηδεία της».
«Έχω αναλάβει ήδη πρωτοβουλία, να γίνει κάποια απολύμανση. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με δήμαρχο, αντιδημάρχους. Αν υπάρχει κάτι να κάνουμε θα γίνει», κατέληξε ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαύρου Καστοριάς.
Αναφορικά με το δεύτερο θύμα στην πόλη, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς που μίλησε τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το θύμα είναι γυναίκα, ηλικιωμένη, μητέρα 53χρονου εργαζόμενου στο νοσοκομείο Καστοριάς. Κανένας εκ των δύο δεν είναι κάτοικοι Καστοριάς, ενώ ο γιος μένει σε ένα χωριό της Κοζάνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην πράξη, η μόνη ουσιαστική λύση για σημαντική περίσσεια δέρματος είναι η χειρουργική αφαίρεση
Πώς να προστατευτείτε και να αναπνεύσετε ξανά άνετα
Η παρουσία της εταιρείας στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
Οι παράγοντες κινδύνου και τα συμπτώματα
Μια διαταραχή που είναι συχνότερη στις γυναίκες
Το 90% των περιστατικών προκαλείται από την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία
Μια συζήτηση με τη Γεωργία Κλειδαριά, με αφορμή το βιβλίο της, «Η Επόμενη Μέρα. Μια προσωπική ιστορία επιβίωσης» (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)
Η επιστήμη καταρρίπτει τον μύθο ετών
Ομοιότητες και διαφορές με το έμφραγμα
Ορατά τα αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες
Τι αναφέρει μελέτη του King's College London
Ένα μείζον ζήτημα δημόσιας υγείας
Οι προτεραιότητες που έθεσε η εταιρεία στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών
Η πρόεδρος του ΟΦΕΤ στο Delphi Economic Forum XI
Πιο συχνή στα παιδιά από ό,τι στους ενήλικες η αμυγδαλίτιδα
«Το σώμα σου δεν ντρέπεται. Εσύ γιατί να ντραπείς;»
Πρόσβαση στις θεραπείες για περισσότερους
Μια θεμελιώδης αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την υγεία
Για την πρόληψη της λοίμωξης σε νεογνά και βρέφη
Τι αναφέρει έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.