Health & Fitness

Πάμε Αμοργό τον Μάιο; Πάμε!

Αν θέλεις να δεις από κοντά το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, τρέχα να προλάβεις γιατί υπάρχει όριο!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Amorgos Trail Challenge
Amorgos Trail Challenge

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Amorgos Trail Challenge που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Στις 3 και 4 Μαΐου, γαστρονομία, πολιτισμός και παράδοση παντρεύονται με το τρέξιμο σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις κι αυθεντικής Αμοργιανής φιλοξενίας. Η καρδιά του δρομικού κινήματος χτυπάει τον Μάιο στην Αμοργό κι αν θέλεις κι εσύ να συμμετάσχεις, θα πρέπει να βιαστείς, διότι αν και το χρονικό όριο είναι η 15η Απριλίου, το όριο συμμετοχών είναι συγκεκριμένο.

Γιατί; Όπως είπαν οι διοργανωτές, «ο  αγώνας  είναι ψυχαγωγικός και όχι ανταγωνιστικός. Στόχος της διοργάνωσης είναι οι αθλητές, ερχόμενοι στο νησί και φεύγοντας από αυτό μετά τον αγώνα, να έχουν τις βαλίτσες τους γεμάτες όμορφες αναμνήσεις.

»Αποφασίσαμε κατόπιν ώριμης σκέψης και γνωρίζοντας πως μπορεί να υπάρξουν και οικονομικές απώλειες για εμάς, οι συμμετοχές των μη διαμενόντων στην Αμοργό, να μην υπερβούν τα 250 άτομα. Περιορισμός στις εγγραφές των κατοίκων του νησιού δεν θα υπάρξει. Επιθυμούμε την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, όσον αφορά στη διαμονή, τις μετακινήσεις με πούλμαν -που προσφέρουμε πάντα δωρεάν- και τις παροχές του αγώνα».

 Συμμετοχές, αποστάσεις και το πρόγραμμα του αγώνα στο www.amorgostrailchallenge.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ