- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δηλώνει: «Όταν οι Έλληνες έχουν κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά»
Αυξήθηκαν σημαντικά οι εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Ελλάδα
«Όταν οι Έλληνες έχουν κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»
«Όταν οι Έλληνες έχουν ένα κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με αφορμή τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη σημαντική αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.
Η κ. Βαρδινογιάννη, υπογραμμίζει ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα και αναφέρεται στον επόμενο στόχο του Συλλόγου για την δημιουργία μίας γέφυρας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες της Διασποράς.
Η δήλωση της κ. Βαρδινογιάννη έχει ως εξής: «Είμαι πραγματικά υπερήφανη που μετά από 28 χρόνια συνεχούς προσπάθειας με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα" και 4 χρόνια μετά από τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας", που δημιουργήθηκε για να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας, η ελληνική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και αγκάλιασε το έργο μας. Τα αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Οι 27 συνάνθρωποι μας που κέρδισαν την ελπίδα για ζωή είναι ένα δυνατό μήνυμα ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα. Επόμενος στόχος μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις όλου του ελληνισμού, πραγματοποιώντας κάλεσμα στην ελληνική ομογένεια για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, μέσω του προγράμματος μας Make Greece Compatible. Είμαι βαθιά πεπεισμένη ότι όταν οι Έλληνες έχουν ένα κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθώς πέφτει, λειτουργεί σαν φυσικό φίλτρο της ατμόσφαιρας, συλλέγοντας ρύπους και μικροσωματίδια
Η καινοτομία έχει αξία μόνο όταν φτάνει στον ασθενή
Η υπερδοσολογία αποτελεί σοβαρό κίνδυνο
Οργανώσεις προειδοποιούν για πολλαπλά τοξικά κατάλοιπα - Kαλούν τους καταναλωτές σε προσοχή
Στο κρεβάτι μας περνάμε περίπου το ένα τρίτο της καθημερινής μας ζωής
Οι τροφές που προκαλούν ξηρότητα και θαμπάδα
Διόρθωση σε περιπτώσεις σκολίωσης ή κύφωσης
Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο και ποιες τεχνικές βοηθούν ώστε να ξανακοιμηθούμε
Oρισμένες μελέτες δείχνουν ότι η επίδραση δεν είναι ίδια σε όλα τα τρόφιμα
Η καφεΐνη αρχίζει να συσσωρεύεται στο αίμα περίπου 20 λεπτά μετά την κατανάλωσή της
Μια συζήτηση με τον γαστρεντερολόγο με ειδίκευση στη διατροφή, Γιώργο Κοντιζά
Ιδιαίτερα μεταδοτικός ιός, με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας και χωρίς διαθέσιμο εμβόλιο
Πώς αυτή η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας;
Η μελέτη εντοπίζει επίσης συσχετίσεις με αϋπνία, κόπωση, άγχος και κατάθλιψη
Επιβεβαίωσε τον ενεργό της ρόλο στον διεθνή επιστημονικό διάλογο
Γιατί το σάκχαρό μου δεν ρυθμίζεται, τι είναι ο γλυκαιμικός δείκτης και ποιοι συνδυασμοί τροφίμων βοηθούν; Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Για την απώλεια βάρους, οι ειδικοί εμφανίζονται πάντως επιφυλακτικοί
Η σύγχρονη φιλοσοφία της χειρουργικής αντιμετώπισης
Τα παπούτσια που δεν συστήνονται για πολύωρη ορθοστασία, βάδιση ή τρέξιμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.