Wine & Spirits

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Η πιο γλυκιά συνεργασία των γιορτών με την πατισερί Noble Pastry

62222-137653.jpg
A.V. Team
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

CAVA NEKTAR: Η πιο γλυκιά συνεργασία με την Noble Pastry τα φετινά Χριστούγεννα.

Η κάβα Νέκταρ είναι το πιο αξιοπρόσεκτο σημείο στην οδό Ερμού και αποκλείεται σαν περνάς από τον δημοφιλή εμπορικό δρόμο των Αθηνών να μην σταματήσεις για να θαυμάσεις.

Αρχικά θα σε κερδίσει το ίδιο το κτίριο στο οποίο στεγάζεται. Πλούσιο σε στοιχεία νεοκλασικής αισθητικής, εντός και εκτός το έχει επιμεληθεί ο αρχιτέκτονας Κώστας Γκάγκος. Έχει ήδη γραφτεί, αλλά θα υπερθεματίσουμε γιατί είναι αλήθεια, ότι πρόκειται για ένα στολίδι στο κέντρο της Αθήνας!

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Σαν διαβείς το κατώφλι, θα σε μαγέψει η αρχοντιά που αποπνέει το interior design και η άψογη οργάνωση - σαν να βρίσκεσαι σε χώρο διεθνούς αεροδρομίου!  Παράλληλα, η πληθώρα των εκλεκτών προϊόντων και η ποιότητα των υπηρεσιών που θα σου προσφέρουν, θα σε αφήσουν με αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης. 

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στη χονδρική και λιανική πώληση ποτών, οι άνθρωποι της Κάβας Νέκταρ έχουν δημιουργήσει με μεράκι αυτό το σημείο αναφοράς για το καλο ποτό, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία στον τομέα του ποιοτικού αποστάγματος, του οίνου και όχι μόνο.

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Στην Κάβα Νέκταρ υπάρχουν οι πιο ενημερωμένες συλλογές σε spirits και blends από την Ελλάδα και τον κόσμο για να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Εκλεκτές και σπάνιες συλλογές αποσταγμάτων σε Whiskey, Bourbon, premium και δυσεύρετες ετικέτες σε ρούμι, βότκα και τζιν, παλαιωμένα κονιάκ και τόσα άλλα ακόμα -  μικροί θησαυροί κλεισμένοι σε μπουκάλια, που οι λάτρεις θα ήθελαν για την προσωπική τους συλλογή - στέκονται περήφανα στα ράφια.

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Θα βρεις όμως και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να δημιουργήσεις φανταστικά homemade cocktails και spritz για τις γιορτινές βραδιές στο σπίτι αλλά και μία τεράστια ποικιλία σε μπύρες.

Στον χώρο θα περιηγηθείς ακόμα και στο πλήρως οργανωμένο και εντυπωσιακό Κελάρι  - πίσω από τη μεγάλη τζαμαρία. Εκεί θα ανακαλύψεις σπάνιες και παλαιωμένες ετικέτες κρασιού, διατηρημένες στη σωστή θερμοκρασία. Οι άνθρωποι της Κάβας θα σε μυήσουν στα μυστικά της συντήρησης αλλά και της απόλαυσης. Από τους Ελληνικούς αμπελώνες μέχρι εκείνους στην Τοσκάνη και στην Προβηγκία, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις το κατάλληλο κρασί για την περίσταση που θέλεις να τιμήσεις.

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Όλα αυτά θα τα ταιριάξεις εξαιρετικά με premium σνακς και συνοδευτικά ποτού από τα ράφια του Delicatessen. Από εκεί μεταξύ πολλών άλλων deli προϊόντων, θα προμηθευτείς μοναδικές σειρές γλυκών μπισκότων αλλά και αλμυρών κράκερς, ξηρούς καρπούς πρώτης ποιότητας και εκλεκτές σοκολάτες. Ακόμα θα βρεις χειροποίητα τσάτνεϊ και μαρμελάδες για να συνοδεύσεις τις ποικιλίες τυριών και αλλαντικών που θα έχουν σίγουρα μία εξέχουσα θέση στα εορταστικά τραπέζια των ημερών πλάι στα αγαπημένα σου ποτά.

CAVA NEKTAR: Την πιο XMAS και κυριολεκτικά “spirit” εμπειρία θα την ζήσεις φέτος στην Ερμού!

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Και μιας και πλησιάζουν αυτές οι μέρες, έχε στο νου σου και αυτό: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην Κάβα Νέκταρ θα έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις ή να δημιουργήσεις μοναδικές συνθέσεις, Gift Boxes, για εταιρικά ή προσωπικά δώρα, με εξαιρετικούς συνδυασμούς αποσταγμάτων και εδεσμάτων από το Delicatessen. Οι άνθρωποι της Κάβας έχουν βαθιά γνώση στον τομέα και είναι πάντα εκεί να σου προτείνουν ιδανικά pairings που αναδεικνύουν το κλασικό καλάθι δώρου σε μία σύνθεση υψηλής γευσιγνωσίας, που σίγουρα θα λατρέψεις τόσο εσύ που θα τα προσφέρεις όσο και οι συνεργάτες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θα τα απολαύσουν! Κι αν επιθυμείς να “συμπληρώσεις” και με κάτι ακόμα, φέτος θα έχεις την επιλογή να προσθέσεις στο καλάθι και κάποιο από τα elegant ημερολόγια για το 2024 που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για την Κάβα η εταιρία Type Center.

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Και επειδή στην Κάβα Νέκταρ αγαπάνε τις “νόστιμες” συνεργασίες και διαρκώς ψάχνουν τρόπους να ανεβάζουν το επίπεδο της γευσιγνωσίας, φέτος εν όψει Χριστουγέννων, εγκαινιάζουν μία ιδιαίτερα “γλυκιά” συνέργεια με την πατισερί Noble Pastry. Έτσι εκτός από τα ποτά και τα deli προϊόντα, θα έχεις την ευκαιρία να προμηθευτείς για σένα ή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα μερικά από τα πιο μοσχομυριστά και χειροποίητα Panettone, σε δύο εκδοχές: κλασικό ιταλικό ή πιο "ψαγμένο" με γέμιση κάστανο και σοκολάτα γάλακτος.

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Μιας και η κοσμοπολίτικη Ερμού είναι ο top προορισμός για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να βρεις λίγο (έως και πολύ!) χρόνο για να ξαποστάσεις στον όμορφο εξωτερικό χώρο του Cafe Bistrot της Κάβας. Ειδικά αυτές τις μέρες που όλα είναι στολισμένα και γιορτινά, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι στον πιο Xmas Holidays προορισμό της πόλης. Απόλαυσε εκεί τον εξαιρετικό καφέ - θα σου προσφέρουν και από το τέλειο Panettone για να δοκιμάσεις μαζί - ή ένα ποτήρι κρασί με ένα γευστικό πλατό premium αλλαντικών και τυριών, τα “Early” ή πιο βραδινά ποτά σου.

CAVA NEKTAR: Η απόλυτη εορταστική εμπειρία δώρου και γεύσης στην Ερμού

Κατά μόνας ή με παρέα η all day experience που προσφέρει η Κάβα Νέκταρ σε περιμένει εκεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ. Ακόμα μπορείς να παραγγείλεις από το e-shop ή μέσω EFOOD & WOLT.

Μάθε ακόμα ότι στον όροφο πάνω από την Κάβα θα ανακαλύψεις την “Χελώνα”, το απαράμιλλης αισθητικής δημοφιλές rooftop γαστρονομίας. Εκεί θα απολαύσεις δημιουργικό Μενού με fusion προτάσεις βασισμένο στη μεσογειακή Κουζίνα.

Θα συνοδεύσεις τις επιλογές  σου με signature cocktails από τον instructor της Bar Academy Αλέξη Κοντίνη, ενώ ο πιστοποιηµένος sommelier του µαγαζιού, Κωνσταντίνος Τσάτσαρης, είναι εκεί για να σου προτείνει το κατάλληλο κρασί ανάλογα με τις επιλογές του φαγητού.

Info: 
Ερμού 121, Αθήνα
2103222216
Instagram: cava_nektar
Facebook: Cava Nektar - Καβα Νεκταρ
eshop.cavanektar.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ