Life in Athens

Quiz+Διαγωνισμός: Πόσο social τύπος είσαι;

Βρες τον τύπο socializer που σου αντιστοιχεί και κέρδισε μια premium festive Schweppes εμπειρία για σένα και το plus one σου στο Balthazar

sch

Schweppes: Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια premium Schweppes εμπειρία για δύο άτομα στο Balthazar

Καλώς ήρθες στο «Πόσο social τύπος είσαι;» Quiz, το πιο fresh test που έχεις κάνει ποτέ! Εδώ, δεν μετράμε φίλτρα Instagram ή likes στο Facebook, αλλά το πόσο socializer είσαι στην πραγματική ζωή. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις πώς η κοινωνική σου προσωπικότητα αντανακλά τον κόσμο του Schweppes αυτές τις γιορτές. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του quiz, βρες τον τύπο σου και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις από 2 Schweppes cocktail της επιλογής σου, alcoholic ή non-alcoholic, για σένα και για το plus one σου στο Balthazar, το κορυφαίο bar-restaurant της εορταστικής πόλης.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
Quiz+Διαγωνισμός: Πόσο social τύπος είσαι;
Ποια είναι η αγαπημένη σου δραστηριότητα για να νιώσεις αυθεντικός "Global Socializer" στην Αθήνα;
Quiz+Διαγωνισμός: Πόσο social τύπος είσαι;
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τρόπος να νιώσεις το festive mood στην Αθήνα;
Quiz+Διαγωνισμός: Πόσο social τύπος είσαι;
Ποιο είναι το αγαπημένο σου στέκι στην Αθήνα που σε μεταφέρει σε άλλους πολιτισμούς;
Quiz+Διαγωνισμός: Πόσο social τύπος είσαι;
Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος festive socializing;
Quiz+Διαγωνισμός: Πόσο social τύπος είσαι;
Ποιο θεωρείς festive cocktail;
Quiz+Διαγωνισμός: Πόσο social τύπος είσαι;
Ποιος χώρος στην Αθήνα αντιπροσωπεύει περισσότερο για σένα την πολυπολιτισμική πλευρά της πόλης;
Quiz+Διαγωνισμός: Πόσο social τύπος είσαι;
Πώς προτιμάς να κάνεις socializing τις εορταστικές ημέρες;
schw__3_
Αν το στιλ κοινωνικοποίησης σου ήταν ποτό, ποιο από τα παρακάτω θα το περιέγραφε καλύτερα;
sch
Schweppes Sparkler Schweppes Sassy Sipper Schweppes Serenity Seeker
{{score}}

Είσαι η καρδιά του πάρτι που απολαμβάνει το socializing και δίνει μια χαρούμενη νότα σε κάθε πάρτυ, dinner night ή σε οποιαδήποτε άλλοι κοινωνική δραστηριότητα. Είσαι #BornSocial, όπως η Schweppes, και αυτό φαίνεται! Στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και τη λέξη «Schweppes» στο θέμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email. 

Ξέρεις να βρίσκεις ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές δραστηριότητες και τις στιγμές μοναξιάς. Εκτιμάς την τέχνη της κοινωνικοποίησης και προσαρμόζεσαι σαν Schweppes premium drink σε κάθε κοινωνική περίσταση. Στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και τη λέξη «Schweppes» στο θέμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email. 

Προτιμάς τα πιο ήσυχα κοινωνικά περιβάλλοντα, εκτιμάς την ουσιαστική σύνδεση με τους ανθρώπους γύρω σου και απολαμβάνεις την ηρεμία που υπάρχει τόσο στις κοινωνικές, όσο και στις μοναχικές στιγμές. Ποιοτικά βιβλία, ταινίες, φαγητά και φυσικά premium sparkling αναψυκτικά, όπως η Schweppes, είναι μέρος της δικής σου ιεροτελεστίας socializing. Στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και τη λέξη «Schweppes» στο θέμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.