Η Don Julio Paloma, το επίσημο cocktail του καλοκαιριού
Αυτό το καλοκαίρι, We Paloma με την αγαπημένη μας Don Julio tequila
Don Julio Paloma: Η περιοδία του ποτού στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και η παραδοσιακή συνταγή για την Don Julio Paloma
Τι κι αν έχει μπει ο Ιούνιος κι ο καιρός δε λέει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι το καλοκαιράκι είναι εδώ; Εμείς συνεχίζουμε να κοιτάμε καλοκαιρινούς προορισμούς, να κλείνουμε εισιτήρια για τα πολυπόθητα νησιά που ονειρευόμασταν όλο το χειμώνα και – φυσικά - να επιλέγουμε τα πιο δροσερά cocktail των ημερών. Βέβαια, μιλώντας για δροσερά cocktail, εννοούμε αυτό που υπήρχε από πάντα αλλά αυτό το καλοκαίρι έγινε η πρώτη μας επιλογή στα after work & night-out drinks: η Don Julio Paloma, με την ιδιαίτερη γεύση της και με βάση την Νο1 premium tequila στο Μεξικό. Η tequila Don Julio συντροφεύει τα αγαπημένα moments του καλοκαιριού όπου κι αν είμαστε – από τα cocktails μετά τη δουλειά, τις εξόδους σε clubs της πόλης ή στον προορισμό των φετινών διακοπών, μέχρι τις βραδιές στο σπίτι με φίλους για τα πιο νόστιμα Mexican dishes. Ένα spirit που συνοδεύει τις αγαπημένες μας γαστρονομικές στιγμές, αλλά κι εκείνες της διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς.
We Paloma σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη
To Don Julio Paloma Roadshow επισκέπτεται κορυφαίους σταθμούς σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη έως 11 Ιουλίου, στα πιο trendy bars & high energy restaurants, για να μας μυήσει στην μεξικάνικη κουλτούρα και στην ιστορία αυτής της θρυλικής tequila, που φέρει το πάθος και το όραμα του δημιουργού της, του Don Julio Gonzalez. Ο τελευταίος αφοσιώθηκε στην παραγωγή αυτής της εκλεκτής, premium tequila με σκοπό να συνοδεύσει τα γεύματα σε μεγάλα τραπέζια, ανάμεσα σε παρέες και αγαπημένους, σε ιδιαίτερες στιγμές και ξεχωριστές περιστάσεις. Αυτό το καλοκαίρι, ακολουθούμε το Don Julio Paloma Roadshow για να απολαύσουμε (πάντοτε υπεύθυνα φυσικά!) την παραδοσιακή Don Julio Paloma και να τιμήσουμε αυτό το iconic cocktail που θα συντροφεύει το καλοκαίρι μας.
Paloma με βάση την Don Julio Blanco
Η αγάπη για την Paloma, το πιο δημοφιλές cocktail με βάση την tequila στο Μεξικό (αλλά κι εδώ και παντού), συντροφεύει τα summer moments των διακοπών και κάθε καλοκαιρινής εξόδου στην πόλη. Η Don Julio Blanco αποτελείται από 100% μπλε αγαύη διαλεγμένη στο χέρι, διπλής απόσταξης και αποτελεί τη βάση για την παραγωγή των άλλων παραλλαγών Don Julio. H επίγευσή της είναι διαρκής με καθαρές φρέσκιες βοτανικές νότες και κάποια στοιχεία μαύρου πιπεριού. Ξεχωρίζει για τα αρώματα πιπεριού, με νότες ορυκτότητας και εσπεριδοειδή, όπως lime & ροζ grapefruit.
Ακολουθείστε το Don Julio Paloma Roadshow στους επόμενους σταθμούς του και απολαύστε τη δροσιστική Don Julio Paloma μαζί με live bands & Dj sets, θεματικό μακιγιάζ & πολλές εκπλήξεις
Πρόγραμμα:
22/6 Hibou (SKG) 24/6 Les Zazous (SKG) 28/6 Whope 30/6 Forget About it 2/7 DOT 5/7 Upupa Epops 7/7 Theory 9/7 Balthazar 11/7 Salvador
Πως να δημιουργήσετε την παραδοσιακή Don Julio Paloma
Bήμα 1
Αναμειγνύετε:
50ml tequila Don Julio Blanco
10ml σιρόπι αγαύης
Βήμα 2
Προσθέτετε πάγο
Βήμα 3
Προσθέτετε 10 ml φρέσκο χυμό λάιμ & ανακινείτε
Βήμα 4
Συμπληρώνετε γκρέιπφρουτ σόδα
Βήμα 5
Τέλος, γαρνίρετε με μια φέτα γκρέιπφρουτ & αλάτι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.