Wine & Spirits

Η Don Julio Paloma, το πιο δροσερό cocktail του καλοκαιριού

Η Νο1 premium tequila από το Μεξικό συνοδεύει όλες τις εξόδους μας στην πόλη ή στο νησί γιατί «This Summer, We Paloma!»

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Don Julio Paloma

Don Julio Paloma: Η καλοκαιρινή περιοδία του ποτού σε bar και εστιατόρια της Ελλάδας.

Όταν το «πάμε για καφέ;» μετατρέπεται σε «πάμε για παλόμα» καταλαβαίνεις ότι το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και οι διακοπές είναι πιο κοντά απ’ ότι νόμιζες.  Τα after work drinks ή οι έξοδοι με την παρέα, στο κέντρο ή σε παραθαλάσσια στέκια, ολοένα και αυξάνονται. Αρκεί ένας που θα κάνει την αρχή και θα παραγγείλει Paloma, ώστε να μυηθείτε όλοι στην παρέα σ’ αυτό το super καλοκαιρινό, δροσερό cocktail που η σκέψη του και μόνο θυμίζει εκείνο το beach bar στο αγαπημένο νησί των διακοπών.

Don Julio Paloma

Η ιδανική βάση για την Paloma δεν είναι άλλη από την Don Julio tequila, που σίγουρα δεν είναι τυχαία η Νο1 premium tequila στο Μεξικό. Η μοναδική αυτή tequila συνδέεται άμεσα με τον ιδρυτή της, Don Julio Gonzalez, και με αυτό που όριζε τη ζωή του: το πάθος για ό,τι έκανε και την τέχνη που αγαπούσε. Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio, που αποτελεί την επιλογή για όσους τους οδηγεί η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη για ό,τι καταπιαστούν. Ένα spirit που συνοδεύει τις γαστρονομικές στιγμές (το ιδανικό food pairing γίνεται σίγουρα με ένα μεξικάνικο μενού) αλλά και όλες τις περιστάσεις, στην πόλη ή στις διακοπές, μετά το brunch ή το γραφείο, στην νυχτερινή διασκέδαση και στα παραλιακά clubs & high energy restaurants.

Φέτος, το κορυφαίο cocktail του καλοκαιριού, η Don Julio Paloma, φέρνει το Μεξικό σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, μέσα από 20 ξεχωριστούς σταθμούς του Don Julio Paloma Roadshow σε bar & restaurants έως 11 Ιουλίου. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την παραδοσιακή Don Julio Paloma, όπως και πολύ ενδιαφέρουσες signature παραλλαγές, που θα δροσίσουν τα moments του καλοκαιριού. Κάθε σταθμό του Don Julio Paloma Roadshow θα συνοδεύουν εντυπωσιακά happenings, θεματικές makeup πινελιές, arts & crafts, DJ sets & live bands, που θα συμπληρώσουν ιδανικά την Don Julio Paloma βραδιά.

Don Julio Paloma

Συναντήστε το Don Julio Paloma Roadshow στους επόμενους σταθμούς:

22/6 HIBOU (SKG)
24/6 LES ZAZOUS (SKG)
28/6 WHOPE (SKG)
30/6 FORGET ABOUT IT
2/7 DOT
5/7 UPUPA EPOPS
7/7 THEORY
9/7 BALTHAZAR
11/7 SALVADOR

Η Don Julio Paloma, το πιο δροσερό cocktail του καλοκαιριού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ