Wine & Spirits

Don Julio Paloma, το αυθεντικό κοκτέιλ του καλοκαιριού

Η Don Julio tequila, η Νο1 premium tequila στο Μεξικό με 100% μπλε αγαύη, γίνεται η βάση για το πιο iconic και δροσερό κοκτέιλ

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Don Julio Paloma

Don Julio Paloma: Το ποτό του καλοκαιριού και οι σταθμοί του Don Julio Paloma Roadshow.

Αυτό το καλοκαίρι, η Paloma γίνεται η πιο αγαπημένη μας επιλογή στις εξόδους, στις διακοπές, στα after work drinks και γενικά σε οποιαδήποτε ξεχωριστή περίσταση με την παρέα μας. Δροσερή & απολαυστική, η Don Julio Paloma γίνεται το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και συντροφεύει όλα τα summer moments μέχρι να έρθει η μέρα που περιμένουμε όλη τη χρονιά: την ημέρα που θα φύγουμε – επιτέλους - για το μέρος των διακοπών μας. Στους καλοκαιρινούς μας προορισμούς θα την απολαύσουμε με την παραδοσιακή, κλασική της συνταγή αλλά και με αρκετές, ενδιαφέρουσες παραλλαγές, που την κάνουν το statement κοκτέιλ του φετινού καλοκαιριού (κι όχι μόνο). Στο beach bar ή στο club του νησιού, η Don Julio Paloma αποτελεί την πιο summerish και δροσερή επιλογή. 

Η πλούσια παράδοση της Don Julio 
Η μεξικάνικη κουλτούρα που χαρακτηρίζει την Don Julio tequila, από τη στιγμή της δημιουργίας της έως και σήμερα, μας συντροφεύει όπου κι αν είμαστε, είτε μιλάμε για γαστρονομικά moments είτε για στιγμές διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς. Η ιστορία αυτής της μοναδικής tequila είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio González και με αυτό που όριζε τη ζωή του: το πάθος για ό,τι καταπιανόταν. Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio, που κατάφερε να γίνει η No1 premium tequila στο Μεξικό, με 100% μπλε αγαύη. 

Don Julio Paloma

Συνώνυμη της αγάπης για τη δημιουργία και την τέχνη, η premium tequila Don Julio προορίζεται γι’ αυτούς που ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους, εμπνέονται, αγαπούν και αφοσιώνονται ολοκληρωτικά σε μια τέχνη, σε ένα σκοπό, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο δημιουργός της. Για όλους εκείνους που μοιράζονται ακριβώς το ίδιο πάθος για τη ζωή και βρίσκουν πάντα τον τρόπο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. 

Don Julio Paloma Roadshow –  Aκολουθήστε τους επόμενους σταθμούς 
Μπείτε στα μεξικάνικα μονοπάτια του Don Julio González και αναζητήστε την παραδοσιακή Don Julio Paloma αλλά και τις πλούσιες παραλλαγές της, στους σταθμούς του Don Julio Paloma Roadshow. 

Don Julio Paloma

Απολαύστε DJ sets, live bands, Tulum makeup, arts & crafts και πολλές ακόμη εκπλήξεις έως 11 Ιουλίου στα παρακάτω high energy bars & restaurants: 
30/6 Forget About it 
2/7 DOT 
5/7 Upupa Epops 
7/7 Theory 
9/7 Balthazar 
11/7 Salvador 

eneap

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ