Wine & Spirits

Cava: το τέλειο αφρώδες κρασί για να γιορτάσεις κάθε στιγμή

Celebrate La Vida!

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cava Freixenet

Cava Freixenet: γνώρισε το αφρώδες κρασί της Ισπανίας

Έχεις σκεφτεί ποτέ ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που μετατρέπουν ένα πάρτι από καλό σε τέλειο; Ναι, σίγουρα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι η πρώτη απάντηση που θα πρέπει να σου έρχεται στο μυαλό. Αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν μερικά μυστικά που αναβαθμίζουν κάθε πάρτι. Η επιλογή του ποτού είναι ένα από αυτά. Αν σκέφτεσαι να διοργανώσεις ένα αξέχαστο home party για όλη την παρέα σου, τότε πρέπει να φροντίσεις πρώτα απ’ όλα για ένα αφρώδες κρασί. Κι όχι οποιοδήποτε αφρώδες, αλλά Cava.

Με τον όρο Cava αναφερόμαστε στην ονομασία προέλευσης αφρώδoυς οίνου από την Ισπανία, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καταλονίας. Πρόκειται για μοναδικά κρασιά που παράγονται από γηγενείς ισπανικές ποικιλίες με την παραδοσιακή μέθοδο, δηλαδή με τη δεύτερη ζύμωση να γίνεται στη φιάλη (όπως συμβαίνει με τη σαμπάνια), ενώ βάση νομοθεσίας πρέπει να παραμείνουν σε οινολάσπες μέχρι και 12 μήνες. Οι ισπανικές ποικιλίες που χρησιμοποιούνται για αυτά τα φινετσάτα κρασιά είναι η Macabeo με τα έντονα αρώματα μήλου και αχλαδιού, η Xarel-lo, η πιο χαρακτηριστική ποικιλία της Καταλονίας που ξεχωρίζει για τις ντελικάτες νότες εσπεριδοειδών και η Parellada με τα λουλουδένια αρώματα.

Cava Freixenet

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς εταιρείες παραγωγής αφρωδών οίνων παγκοσμίως είναι ο ισπανικός οίκος Freixenet, που κρύβει πίσω του μια μεγάλη ιστορία. Η Cava Freixenet που παράγει, είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τα αφρώδη κρασιά Cava, καθώς στη φιάλη της συμπυκνώνει το ισπανικό ταμπεραμέντο, το σαγηνευτικό πάθος και τον μεσογειακό τρόπο ζωής. Επιπλέον, η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής φέρνει στο σπίτι μας την καθημερινή κομψότητα που όλοι αξίζουμε.

Cordon Negro Brut

Η ετικέτα Cordon Negro Brut της Cava Freixenet είναι ένα ευχάριστο λευκό ξηρό αφρώδες κρασί με κομψά, τυπικά αρώματα από μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή και μεσογειακά φρούτα με λουλουδένιες νότες. Πίνεται ιδανικά ως απεριτίφ, σερβίρεται ως welcome drink, και συνδυάζεται με tapas, πιάτα αλλαντικών, τυριών και φρούτων. Για να τη γνωρίσουμε, η Freixenet προσφέρει ένα μοναδικό δώρο παρακινώντας μας ταυτόχρονα να γιορτάσουμε τη ζωή όσο γίνεται περισσότερο μέσα από ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Celebrate La Vida!

Το δώρο περιλαμβάνει 12 φιάλες Freixenet Cordon Negro των 75ml, 12 ποτήρια flute, finger food αξίας €200 και είδη διακόσμησης πάρτι, για να οργανώσεις το δικό σου Home Party και να απολαύσεις το μοναδικό αυτό κρασί με όλη την παρέα σου! Το δώρο θα κερδίσουν τρεις τυχεροί που θα λάβουν από ένα Home Party Kit ο καθένας. Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό πατήστε εδώ.

Freixenet Masterbrand Cordon Negro - Greece

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ