- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Athens Voice Choice 2025 - Taste: Βραβεύουμε τα καλύτερα εστιατόρια της χρονιάς
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Athens Voice Choice 2025 - Taste: Η ATHENS VOICE βραβεύει τα εστιατόρια που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά
Η Αθήνα με τα εστιατόρια, τα wine bars, τις γαστροταβέρνες, το ακαταμάχητο street food της, την παραδοσιακή, τη σύγχρονη, τη fusion και την εξωτική της κουζίνα, τα ζαχαροπλαστεία της, δεν σταμάτησε όλη τη χρονιά να μας ανοίγει την όρεξη. Βραβεύουμε τα καλύτερα!
Στη συνέχεια θα ψηφίσετε κι εσείς τα Βραβεία Κοινού, θα ψηφίστε τις δικές σας επιλογές, θα ανεβάσετε και θα κατεβάσετε τα βραβεία της χρονιάς. Τα αποτελέσματα της δικής σας ψηφοφορίας θα τα μάθετε τη νέα χρονιά.
PASTRY SHOPS
Sweet Alchemy
- Choureal
- Zuccherino
- Αφοί Ασημακόπουλοι
- Overoll
- Πορτατίφ
- Θ.Ε.Κ.Α
- Le Greche
- Α λα Γκρεκ
- Antonis Selecos – Conceptual Desserts
GASTRO TAVERN
Pharaoh
- Σεϋχέλλες
- Manari
- Η Ταβέρνα των Φίλων
- Tsiftis
- Cinapos
- Άκρα
- Καπάνι
- Meigma
- Άμα Λάχει
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Βασίλαινας
- Cookoovaya
- Hytra
- Iodio
- Λινού Σουμπάσης & Σία
- Φίτα
- Ateno
- Aswtos
- Aleria
- Kuzina
BAR RESTO
Balthazar
- Βουλκανιζατέρ
- Rock n Roll
- Birdman
- Λοκάλι
- Στέπα
- Koumkan
- Κόμνα Τράκα
- TGI Fridays
- Εφημερίδα ATH
WINE BAR RESTO
Paleo
- By the Glass
- Wine is fine
- 7 Μάρτυρες
- Warehouse
- Terroirist
- Kiki de Grece
- Heteroclito
- Ζιράφ
- Oinoscent
ASIAN ETHNIC
Matsuhisa
- Nyx
- Ex Machina
- Kitschen
- Hafu
- Tanpopo
- Ekiben
- Nolan
- Rawbata
- Tuk Tuk
FINE DINING/ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ
Delta
- Soil
- C.T.C.
- Patio
- Botrini’s
- Herve
- Σπονδή
- Makris
- Pelagos
- Tudor Hall
STREET FOOD
Black Salami
- Mirlo
- Κάψα
- Batard
- Po’ Boys
- Talking Breads
- Epos
- Caprus
- Four Hands
- Mailo’s
ΣΕΦ
Γεωργιάννα Χειλιαδάκη (Iodio, Yaboo)
- Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC)
- Άρης Βεζενές (Manari, Vezene, Birdman)
- Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar, Dopios, Κάψα)
- Μιχάλης Μερζένης (Άσωτος, Ελαία)
- Λουκάς Μάιλερ
- Άνταμ Κοντοβάς (Rock n Roll, Ex Machina)
- Αλαίν Παροντί (Verirable)
- Παναγιώτης Γιακαλής (Patio, The Margi Hotel)
- Ελένη Σαράντη (Osteria Mamma)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Μέσα στις γιορτές όλοι θα πάμε σε ένα τουλάχιστον γιορτινό τραπέζι – κι αν είμαστε τυχεροί, θα πάμε σε περισσότερα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Προσοχή: οι επόμενες εικόνες μπορεί να προκαλέσουν ανεξέλεγκτη λιγούρα
Ο Στέφανος Λιβάνιος στο δεύτερο πόστο του με ακόμα πιο πολλές ζυμαρένιες νοστιμιές
Το El Mío Abnormal μάς συστήνει την πιο πλήρη εμπειρία εξόδου στον Βόλο
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.