Από μελένιους λουκουμάδες μέχρι τραγανό μιλφέιγ κι ακαταμάχητα σοκολατάκια
Λένε ότι κάθε γλυκό είναι κι ένα ταξίδι στην καρδιά. Σε αυτό το άρθρο περιπλανιόμαστε σε παλιά, εμβληματικά ζαχαροπλαστεία με ιστορία δεκαετιών, αλλά και σε νέες δημιουργικές επιχειρήσεις που τολμούν να επαναπροσδιορίσουν το γλυκό μέσα από καινοτόμες συνταγές και αισθητική. Γνωρίζουμε τους ανθρώπους πίσω από τους πάγκους και ανακαλύπτουμε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε σοκολατάκι, κάθε πάστα και κάθε μπουγάτσα.
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Όλα γίνονται καλύτερα όταν κρατάς μια λιχουδιά στο χέρι
Από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, η Αθήνα έχει μια χώρα σε κάθε της γωνιά