Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από ένα δροσερό, χειροποίητο gelato στο χέρι, όσο περπατάς τους δρόμους της Αθήνας;
Η ιστορία του Morris Brown ξεκίνησε πριν από δώδεκα χρόνια στη Νέα Πεντέλη, με όραμα τη δημιουργία ενός αυθεντικού χώρου αφιερωμένου στο καλό παγωτό. Μια οικογενειακή gelateria που στηρίχτηκε στην αγάπη για την ποιότητα, την ιταλική τεχνογνωσία και τη σύνδεση με τη γειτονιά. Σήμερα, με τρία καταστήματα –στη Νέα Πεντέλη, τα Βριλήσσια και την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι– το Morris Brown έχει γίνει σημείο αναφοράς για το φρέσκο, χειροποίητο παγωτό στην Αθήνα. Κάθε κατάστημα διαθέτει το δικό του εργαστήριο παραγωγής, όπου οι γεύσεις παρασκευάζονται από το μηδέν, καθημερινά, με φρέσκα υλικά, εποχικά φρούτα και άριστες πρώτες ύλες. Η λέξη «χειροποίητο» εδώ δεν είναι απλώς μια υπόσχεση – είναι φιλοσοφία. Οι γεύσεις; Το φιστίκι με το φανατικό κοινό του, σοκολάτα Ghanduja, σορμπέ με αναπάντεχες νότες όπως πορτοκάλι με κουρκουμά ή λεμόνι με βασιλικό και ginger, ενώ δεν λείπουν οι vegan και χωρίς ζάχαρη επιλογές, με βάση φρούτα εποχής. Κι αν θες κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, το παγωτό-πορτοκαλόπιτα, εμπνευσμένο από τη συνταγή της μαμάς, σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Και επειδή η απόλαυση δεν τελειώνει στο παγωτό, το Morris Brown δημιουργεί καθημερινά και χειροποίητα γλυκά, όπως βελγική βάφλα, σοκολατόπιτα, red velvet, cheesecake με φιστίκι ή βύσσινο, ζουμερά brownies, το αγαπημένο μωσαϊκό και άλλα πολλά.