- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αφοί Καραγκούνη-Hellas Meze: 70 χρόνια μια θάλασσα από γεύσεις!
Ποιοτικά καπνιστά και αλίπαστα ψάρια για το τραπέζι σου
Αφοί Καραγκούνη-Hellas Meze: η τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης συνεχίζει να παρασκευάζει ποιοτικά καπνιστά και αλίπαστα ψάρια
Ποιος δεν γνωρίζει τα πιο νόστιμα και απόλυτα ποιοτικά καπνιστά και αλίπαστα ψάρια της εταιρείας Αφοί Καραγκούνη – Hellas Meze, η οποία ιδρύθηκε το 1950 στον Βόλο, με την τρίτη γενιά της οικογένειας να συνεχίζει μέχρι και σήμερα την παράδοση με το ίδιο μεράκι!
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στον Βόλο, φρέσκα ψάρια και μαλάκια περνούν από επεξεργασία χωρίς συντηρητικά, φιλετάρονται στο χέρι, παστώνονται και καπνίζονται με φροντίδα, φτάνοντας στις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και διανομείς τροφίμων στην Ελλάδα, πριν καταλήξουν στο σπίτι μας.
Η φήμη της εταιρείας, μάλιστα, έχει ξεπεράσει προ πολλού τα ελληνικά σύνορα, καθώς τα προϊόντα της εξάγονται σε 23 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Νέα Ζηλανδία, η Σαουδική Αραβία. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι η Αφοί Καραγκούνη – Hellas Meze, με αίσθημα ευθύνης για τη βιώσιμη εκμετάλλευση των θαλασσών, επιλέγει προϊόντα που προέρχονται αποκλειστικά από περιβαλλοντικά ορθές πρακτικές αλιείας.
Σημειώστε πως η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της. Ανακαλύψτε τη νέα σειρά «Selections», με δυο προτάσεις: σκουμπρί ψητό με sweet chili μαύρου σκόρδου διά χειρός του R&D σεφ Γρηγόρη Χέλμη, αλλά και το σκουμπρί ψητό ημίπαστο με κρεμμύδι και άνηθο, που παντρεύουν τον παραδοσιακό μεζέ με την υψηλή γαστρονομία. Γνωρίστε τα και βάλτε τα στο τραπέζι σας!
www.karagounisbros.gr, Fb: karagounis Bros, Instagram: Karagounis Bros
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.