- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
TEDDY’S ELIXIR - The Cauldron of Flavors, το νέο Hospitality Project των Νοτίων Προαστίων
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Το Teddy’s Elixir επαναπροσδιορίζει την έννοια του all day café bar restaurant
Τα Νότια Προάστια απέκτησαν το δικό τους σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο! H ομάδα του Teddy’s Elixir ξεκινάει καθημερινά από τις 7πμ, Bright & Early και υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες της με υψηλής ποιότητας καφέ και εξαιρετικές επιλογές pastry.
Το Teddy’s Elixir έχει τρία διαφορετικά sections. Έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο roastery γεμάτο φρέσκιες παρτίδες πράσινων κόκκων που ψήνονται από το Giesen Roaster W6 και μετατρέπονται στον specialty coffee σας.
Το δεύτερο section είναι η ανοιχτή κουζίνα που εναρμονίζεται πλήρως με το χώρο κι είναι πάντα καθαρή κι οργανωμένη με τον custom Alfa Forni να δεσπόζει στο κέντρο της. Εκεί παράγεται από τον pizzaiolo η αυθεντική ναπολιτάνικη pizza του μαγαζιού με ζυμάρι που ξεκουράζεται πάνω από 24 ώρες για να δημιουργήσει απλά μια αξέχαστη γεύση.
Στη μία ξεκινάει το Teddy’s Dunch (lunch & dinner) με τα εκλεπτυσμένα πιάτα του Σεφ Θάνου Βλαχόπουλου, και τα ισορροπημένα, χειροποίητα γλυκά για Be Sweet στιγμές που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Το ιδιαίτερο και ζεστό vibe του χώρου που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το καταπράσινο πάρκο στο Μετρό Αργυρούπολης, κρατάει τον επισκέπτη τόσο για ένα χαλαρό chitchat στα τραπέζια με τις αναπαυτικές πολυθρόνες όσο και για remote εργασία στα άνετα ψηλά stools.
Το τρίτο section περιλαμβάνει τα ελιξήρια του Teddy’s Elixir. Η εσωτερική μπάρα με τα ξεχωριστά Spirits είναι έτοιμη καθημερινά από τις 4 για signature cocktails εμπνευσμένα από τον Rastislav ‘Rasty’ Kasar - Coffee in Good Spirits World Champion 2023 & European Barista Champion 2024.
Επιπλέον, ο Οινοχόος ταξιδεύει τον επισκέπτη στην ιδιαίτερα επιλεγμένη λίστα κρασιών που περιλαμβάνει πάνω από 120 ετικέτες Ελληνικού κι εισαγόμενου αμπελώνα.
Και δεν σταματούν εκεί! Στο Teddy’s Elixir πραγματοποιούνται Guest Shifts με Bartenders από τα πιο γνωστά και φημισμένα Bars του εξωτερικού που παίρνουν θέση στη μπάρα προσφέροντας ιδιαίτερες βραδιές με iconic κοκτέιλς.
Ο χώρος έχει πολλά ακόμη σημεία που αξίζουν την προσοχή μας όπως το ψυγείο με τα ολόφρεσκα ιταλικά αλλαντικά και τυριά εισαγωγής αλλά και τα αρωματικά βότανα και φυτά που χρησιμοποιούνται για να εμπλουτίζουν τα πιάτα και τα κοκτέιλς.
Ένα είναι σίγουρο: Το Teddy’s Elixir επαναπροσδιορίζει την έννοια του all day café bar restaurant με το μίνιμαλ σχεδιασμό, την καινοτόμο προσέγγιση, την ανοιχτή κουζίνα και τα διαχωρισμένα bar spots. Η προσήλωσή τους στην ποιότητα και την εξαιρετική φιλοξενία είναι ηλίου φαεινότερη.
Η αφοσίωση κι η προσοχή στη λεπτομέρεια αποδεικνύουν ότι επιδιώκουν να προσφέρουν συνεχώς την απόλαυση και την τελειότητα. Το Teddy’s Elixir γεννήθηκε για να χαρίσει μία ολιστική εμπειρία με βάση τα φρέσκα υλικά, τις χειροποίητες γεύσεις, τις τεχνικές αργού μαγειρέματος αλλά και τους σπάνιους κόκκους καφέ.
#TeddysElixir #
Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 6973319577
Email κρατήσεων: info@teddyselixir.com, reservations@teddyselixir.com
Facebook: Teddy's Elixir
Instagram: teddyselixir
Website: Teddy's Elixir
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.