Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Atrium του Herodion Hotel
Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ένα ρεβεγιόν που θα θυμάστε για πάντα

Το Atrium Bar & Restaurant μας περιμένει για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Το Atrium του Herodion Hotel στην Ακρόπολη μας υποδέχεται αυτές τις γιορτές για στιγμές που θα θυμάστε για πάντα, με ζεστασιά, πολυτέλεια και γεύσεις που θα μείνουν αξέχαστες. Σε ένα περιβάλλον cozy και φιλόξενο, γεμάτο εορταστική ατμόσφαιρα -τόσο στο υπέροχο lobby με το μεγάλο τζάκι ντυμένο με εξέχουσα τέχνη, όσο και στον κατάφυτο μαγευτικό χώρο του εστιατορίου-, οι παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αποκτούν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Στις 24 Δεκεμβρίου τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η μαγευτική φωνή της Κωνσταντίνας Πούτκαρη με όμορφες jazz μελωδίες, ενώ η κουζίνα, με επικεφαλής τον σεφ Σπύρο Μπελιβάνη, θα ετοιμάζει το εορταστικό μενού που επιμελείται ο Χρύσανθος Μανωλόπουλος, το οποίο ξεχωρίζει για τον συνδυασμό των ξεχωριστών γεύσεων με τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας. Ξεκινώντας με σούπα βελουτέ Vichyssoise με καπνιστό χέλι, θα απολαύσουμε στη συνέχεια γαρίδα μαρινέ με κινόα και μαγιονέζα μυρωδικών, πριν προχωρήσουμε στο μοσχαρίσιο μάγουλο με καρότα γλασέ, πουρέ πατάτας, τρούφα και σάλτσα από παλαιωμένο port. Το επιδόρπιο, baba au rum με ρόδι και κρέμα μασκαρπόνε, θα κλείσει τη βραδιά με τον πιο γλυκό τρόπο.

Στις 31 Δεκεμβρίου, το μενού περιλαμβάνει εξίσου μοναδικές επιλογές, όπως Camembert με ψητό κυδώνι, μέλι και φρέσκια τρούφα, bisque κολοκύθας με καραβιδοουρές και καρπάτσιο παντζαριού με καπνιστό χέλι. Το φιλέτο μόσχου γάλακτος με λάχανο savoy, τερίνα πατάτας και σάλτσα μαυροδάφνης εντυπωσιάζει, ενώ το τιραμισού με Baileys ολοκληρώνει γευστικά την βραδιά. Και όσο απολαμβάνουμε το festive γεύμα μας ο πιανίστας Κώστας Γιαχτσόγλου και η φωνή της Ελένης Βαλεντή μας συντροφεύουν με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη στιγμή της αλλαγής του χρόνου.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, θα ανέβουμε στο Point A, το roof top του Herodion Hotel. Από εκεί με την ανεπανάληπτη θέα της Ακρόπολης και τα εντυπωσιακά βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό, υποδεχόμαστε το νέο έτος με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι και τις καλύτερες αναμνήσεις από μια γιορτή που συνδυάζει άψογα τη ζεστασιά με την κομψότητα.
Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας και χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ένα ρεβεγιόν που θα θυμάστε για πάντα.
Extra tip: Μη χάσετε και το εορταστικό γεύμα με 3 εορταστικά πιάτα ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Ροβέρτου Γκάλη 4, Ακρόπολη, 2144025700
www.herodion.gr
fb: HerodionHotelAthens
Insta: herodionhotelathens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ιταλία προσγειώθηκε στη Μαυρομιχάλη
Συνέντευξη με τον σύμβουλο γαστρονομίας του Master Chef και ιδιοκτήτη δύο επιτυχημένων αθηναϊκών εστιατορίων
Ο βίος και η γλυκιά πολιτεία ενός εμβληματικού ζαχαροπλάστη
Ποιος είπε ότι το fast food δεν μπορεί να είναι υγιεινό;
Μεξικό, Γαλλία, Ιταλία ή Ιαπωνία; Πού προτιμάς να φας;
Μία νέα πρόταση από τα ξενοδοχεία 5 αστέρων της Costa Navarino
Μια προσωπική ιστορία: όλα εκείνο το βράδυ λειτούργησαν με αυτό τον οικείο τρόπο που έχουν οι φίλοι
Ήξερες οτι τα χορτοφαγικά πιάτα σε χορταίνουν;
Λατρεύουμε το street food κι έχουμε πολλούς λόγους γι’ αυτό
«Ανακρίναμε» τον ανατρεπτικό σεφ Ηλία Σκουλά και μάθαμε τι θα μας ταΐσει στο ολοκαίνουργιο burger spot της Γλυφάδας
Το street food που θα δοκιμάσεις εδώ δεν είναι ούτε απλοϊκό, ούτε συνηθισμένο
Γκουρού, εξπέρ, λάτρης και μύστης των κρασιών του κόσμου
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.