19 στέκια στη σκιά της Ακρόπολης

Κάβα Νέκταρ: Σπάνια αποστάγματα απ’ όλον τον κόσμο σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης

Η ιστορική κάβα της Ερμού έχει και ένα μυστικό rooftop

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάβα Νέκταρ
Κάβα Νέκταρ
Κάβα Νέκταρ
Κάβα Νέκταρ

Κάβα Νέκταρ: η ενημερωμένη κάβα στην Ερμού

Μοιάζει με το πολύτιμο κελάρι που επισκέφθηκες σε κάποιο ταξίδι σου στο εξωτερικό, ακόμη και με το σκηνικό κάποιας κινηματογραφικής ταινίας. Ευτυχώς όμως για όλους μας, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού 121, και πρόκειται για την ιστορική Κάβα Νέκταρ, η οποία από το μακρινό 1982 φροντίζει να μας προσφέρει τα καλύτερα. Σε έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, που στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο, το καταρτισμένο προσωπικό της Κάβα Νέκταρ θα σας βοηθήσει να ξεναγηθείτε στον χώρο όπου φιλοξενούνται σπάνια αποστάγματα από μεγάλους και μικρούς παραγωγούς απ’ όλον τον κόσμο.

Θα ανακαλύψετε ξεχωριστές ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, μια μεγάλη ποικιλία από spirits (ειδικά αν σας αρέσει να φτιάχνετε κοκτέιλ εδώ είναι ο παράδεισός σας), πάρα πολλές μάρκες ουίσκι, επίσης απ’ όλον τον κόσμο. Κι επειδή η δημιουργικότητα και η φαντασία των ανθρώπων της Κάβα Νέκταρ δεν σταματά εδώ, έχουν φροντίσει στον ίδιο χώρο να φιλοξενούν και να σας προτείνουν μια μεγάλη γκάμα από εκλεκτά πούρα για να συνοδεύσουν το ποτό σας, αλλά και μια γωνιά με delicatessen προϊόντα από την Ελλάδα και αλλού. Μάλιστα, στον καλαίσθητο εξωτερικό χώρο της κάβας μπορείτε να απολαύσετε κάποιο πλατό αλλαντικών ή τυριών από την delicatessen γωνιά, συνοδεύοντας το κρασί σας.

Σημειώστε, ακόμη, το ευρύ ωράριο λειτουργίας της Κάβα Νέκταρ, από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα καθημερινά, αλλά και πως όλα της τα προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε και με παράδοση στο σπίτι ή στο γραφείο σας, είτε με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα είτε μέσα από τις εφαρμογές Efood και Wolt. Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε τα φοβερά gift boxes που έχουν συνθέσει με φροντίδα οι άνθρωποι της Κάβα Νέκταρ, τα οποία θα αποτελέσουν τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας.

Μη χάσεις: Να επισκεφθείς το μυστικό rooftop της Ερμού, τον χώρο ακριβώς πάνω από την Κάβα Νέκταρ, εκεί όπου στεγάζεται το φημισμένο εστιατόριο Chelona Athens. Άριστες πρώτες, ύλες, μενού που αλλάζει ανάλογα με την εποχή, μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της και εξαιρετικό brunch κάθε Κυριακή, συνθέτουν μια εμπειρία που δεν θα πρέπει να χάσετε. Καθημερινά 17.00 με 02.00, με εμπνευσμένα signature κοκτέιλ που επιμελείται ο ταλαντούχος Άλεξ Κοντίνης.

www.cavanektar.gr/el
retail.ermou@kavanektar.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου