19 στέκια στη σκιά της Ακρόπολης

Γιαβρί: Το στέκι της παρέας στα Κάτω Πετράλωνα

Λαχταριστά μαγειρευτά, όπως σουτζουκάκια, γεμιστά, μουσακά, παπουτσάκια και άλλα πολλά, ανάλογα με την εποχή, αλλά και φοβερά κεφτεδάκια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιαβρί
Γιαβρί
Γιαβρί

Γιαβρί: Για μαγειρευτά στο μεζεδοκαφωδείον στα Κάτω Πετράλωνα

Το ξακουστό μεζεδοκαφωδείον, όπως μας συστήνεται, που έχει αφήσει εποχή στα 10 χρόνια που λειτουργεί σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές των Κάτω Πετραλώνων. Εδώ οι άνθρωποι θα σας περιποιηθούν από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ – εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το τραπεζάκι σας, στο ατμοσφαιρικό εσωτερικό του ή έξω, στον πεζόδρομο.

Το Γιαβρί, λοιπόν, θα σας καλοδεχθεί από τις 9 το πρωί, με καλοφτιαγμένο καφέ κι εκείνες τις υπέροχες χειροποίητες, παραδοσιακές σερραϊκές μπουγάτσες, με κρέμα, τυρί, σπανάκι και κιμά – το τέλειο δυναμωτικό πρωινό!

Κι εκεί, κατά τη μία το μεσημέρι, η κουζίνα αρχίζει να βγάζει τους μεζέδες και τα πιάτα για τα οποία το Γιαβρί έχει γίνει ο ιδανικός προορισμός για ένα γεύμα στην ησυχία του μεσημεριού ή για φαγητό με την παρέα το βράδυ.

Τι να διαλέξετε; Απ’ όλα τα καλά έχει το μενού! Λαχταριστά μαγειρευτά, όπως σουτζουκάκια, γεμιστά, μουσακά, παπουτσάκια και άλλα πολλά, ανάλογα με την εποχή, αλλά και φοβερά κεφτεδάκια, κεμπάπ, λουκάνικα, πανσέτες, μπριζολάκια! Σημειώστε ότι οι άνθρωποι στο Γιαβρί δίνουν προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια φροντίζοντας να χρησιμοποιούν πάντα άριστες πρώτες ύλες, ενώ πολλά από τα προϊόντα έρχονται από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, όπως τα λουκάνικα και οι καβουρμάδες από την Ξάνθη, τα μυζηθροπιτάκια και τα μαραθοπιτάκια από την Κρήτη, το ημίγλυκο κρασί από τον Τύρναβο κ.λπ. Να πάτε και να το ευχαριστηθείτε. Καθημερινά έως τις 02.00.

Extra tip: Το Γιαβρί φημίζεται για τη γουρουνοπούλα που θα βρεις Παρασκευή και Σάββατο. Σιγοψήνεται για 9 ώρες και γίνεται «λουκούμι» με κρατσανιστή πετσούλα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ