19 στέκια στη σκιά της Ακρόπολης

Tartufo: Σύγχρονο και ιταλικό είναι το νέο αγαπημένο εστιατόριο στου Ψυρρή

Γνήσια ναπολιτάνικη πίτσα, χειροποίητα ραβιόλι και δροσερά cocktails

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tartufo
Tartufo
Tartufo
Tartufo

Tartufo: στου Ψυρρή για σύγχρονη ιταλική κουζίνα

Παρ’ ότι μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής το Tartufo του Τάσου Χέλμη (School Pizza Bar) μπήκε δυναμικά στη ζωή της πόλης για να μείνει. Εκεί μεγαλουργεί ο διακεκριμένος Μιλανέζος σεφ Pino Saccheri και μια δημιουργική ομάδα με head chef τον Αλέξανδρο Λαζούλη, όπου δημιουργούν ένα μενού εξ ολοκλήρου βασισμένο στη σύγχρονη ιταλική κουζίνα. Για αυτό κι αν έχεις κάνει τον γαστρονομικό σου τουρισμό πρόσφατα στη γείτονα χώρα, ένα κάτι σε μπέρδεμα θα το νιώσεις γιατί δεν θα πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στου Ψυρρή!

Στο Tartufo θα γευτείς γνήσια ναπολιτάνικη πίτσα με ζύμη που ωριμάζει για 48 ώρες. Θα δοκιμάσεις τον συνδυασμό με σαλάμι Ventricina και Spianata Piccante αν αγαπάς τις spicy γεύσεις. Ένα πιάτο που έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα της αγάπης του κοινού είναι το Ossa di Vittelo, το μοσχαρίσιο μεδούλι με σεβίτσε γαρίδας, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τα χειροποίητα ραβιόλι τρούφας. Ό,τι κι αν δοκιμάσεις θα αποτελεί στη συνέχεια μοναδική γευστική ανάμνηση που θα θέλεις σίγουρα να ξαναζήσεις.

Η εμπειρία σου θα ολοκληρωθεί με ένα από τα ευφάνταστα και απόλυτα ισορροπημένα signature cocktails τα οποία επιμελείται ο bartender του Tartufo Στέλιος Παπαθανασιάδης. Αν προτιμάς όμως το καλό κρασί έχε υπόψη σου ότι εκεί θα σου προτείνουν από μία μεγάλη λίστα από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου