12 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στη γειτονιά του Ζωγράφου

Boost: Το all day στέκι σου στου Ζωγράφου

Ζεστός καφές, κρύα πιάτα αλλά και ζεστή πίτσα με κρύα κοκτέιλ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Boost:Το all day στέκι σου στου Ζωγράφου
Boost:Το all day στέκι σου στου Ζωγράφου
Boost:Το all day στέκι σου στου Ζωγράφου
Boost:Το all day στέκι σου στου Ζωγράφου
  • Λεωφ. Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 32
  • 2107750444
  • Boost

Boost: All day café με χαλαρή ατμόσφαιρα στου Ζωγράφου

Ανανεωμένο, με καινούργια ομάδα και με πολλές νέες ιδέες το Boost στου Ζωγράφου, στην κεντρική αγορά της περιοχής. Το Boost είναι ένα all day café, αυτό που λέμε urban meeting point, παρεΐστικο, με χαλαρή ατμόσφαιρα και ευγενικούς ανθρώπους.

Από νωρίς το πρωί θα σας τονώσει με καλοφτιαγμένο καφέ, ενώ η κουζίνα του θα σας προσφέρει χορταστικές και νόστιμες επιλογές, όπως σαλάτες, σαν τις μακαρονοσαλάτες με κοτόπουλο ή τόνο, αλλά και προτάσεις σε σάντουιτς, μπαγκέτες και αράβικες πίτες – σίγουρα να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές χειροποίητες μπάρες, αλλά και το φοβερό τσιζκέικ σοκολάτα και βύσσινο, που το φτιάχνουν καθημερινά εδώ.

Κι αν το πρωί το concept είναι «ζεστός καφές, κρύα πιάτα», όσο περνάει η ώρα η… ιδέα αλλάζει και πάμε στη ζεστή πίτσα κρύα κοκτέιλ! Μιλάμε για πεντανόστιμη πίτσα, φτιαγμένη με προσεκτικά διαλεγμένα υλικά, που θα καταφθάσει ζεστή ζεστή και λαχταριστή στο τραπέζι σας και την οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με κάποιο από τα κοκτέιλ, μια μπίρα ή και ένα κρασί.

Boost, λοιπόν, ένας ιδανικός προορισμός για ένα break από τα ψώνια σας στου Ζωγράφου, αλλά και για μια χαλαρή στάση μετά τη δουλειά ή και πριν από τη βραδινή έξοδο. Όλα τα ωραία του Boost μπορείτε να τα έχετε και με delivery, μέσα από τις πλατφόρμες e-food και Wolt. Δευτέρα έως Παρασκευή 07.30 με 22.00, Σάββατο 09.00 με 19.00.