12 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στη γειτονιά του Ζωγράφου

Panoramix Μαγικές συνταγές: Λαχταριστά μαγειρευτά και της ώρας

Λαχταριστά παραδοσιακά μαγειρευτά, όπως μοσχαράκι, λαχανοντολμάδες, στιφάδο, γιουβέτσι, σουτζουκάκια, γίγαντες και άλλα, καθώς και λαχταριστά ψητά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Panoramix
Panoramix
Panoramix
  • Ευδήλου 5, Ζωγράφου
  • 2107473437

Panoramix Μαγικές συνταγές: Για λαχταριστά παραδοσιακά μαγειρευτά στου Ζωγράφου

Απ’ όλα τα καλά έχει αυτό το οικογενειακό εστιατόριο-μαγειρείο, που δεν έχει δυο βδομάδες που άνοιξε, πλημμυρίζοντας με τις φοβερές μυρωδιές και γεύσεις του τη γειτονιά του Ζωγράφου. Εδώ θα συναντήσετε ζεστούς, φιλόξενους ανθρώπους που μαγειρεύουν καθημερινά χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά, ακριβώς όπως θα το έκαναν για την οικογένεια ή τους αγαπημένους τους φίλους.

Τι θα βρείτε; Λαχταριστά παραδοσιακά μαγειρευτά, όπως μοσχαράκι, λαχανοντολμάδες, στιφάδο, γιουβέτσι, σουτζουκάκια, γίγαντες και άλλα, καθώς και λαχταριστά ψητά, σαν την τηγανιά χοιρινή και κοτόπουλο, τις μοσχαρίσιες μπριζόλες, αλλά και τη συκωταριά κοτόπουλου με κρασί και μουστάρδα που στ’ αλήθεια θα σας μείνει αξέχαστη!

Αν πάλι κάποια μέρα θέλετε ένα πιο light πιάτο, μπορείτε να επιλέξετε κάτι σαν τον σολομό με ταμπουλέ ή ένα μπιφτέκι κοτόπουλου με βραστά λαχανικά, ενώ και τα παιδάκια θα ενθουσιαστούν, αφού κάθε παιδικό γεύμα (π.χ. κεφτεδάκια ή κοτομπουκιές) συνοδεύεται από παιχνίδια-εκπλήξεις! Όλα αυτά τα νόστιμα μπορείτε να τα απολαύσετε είτε στον χώρο του, είτε take away, είτε και delivery για το σπίτι ή τη δουλειά σας, σε αληθινά value for money τιμές. Καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο 11.30 με 18.30.

Extra tip: Μη χάσετε τις εξαιρετικές πίτες και τα γλυκά ημέρας που είναι όλα τους σπιτικά!