12 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στη γειτονιά του Ζωγράφου

Junction in the yard: Η all day όαση απόλαυσης στου Ζωγράφου

Εξαίσιο brunch αλλά και δημιουργικό sharing μενού που βασίζεται στην εποχικότητα των φρέσκων πρώτων υλών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Junction in the yard
Junction in the yard
Junction in the yard
Junction in the yard

Junction in the yard: Στο αγαπημένο all day bar - restaurant στου Ζωγράφου για brunch

Το Junction in the yard ξαναγεννήθηκε όταν τρεις αδερφικοί φίλοι αποφάσισαν να ενώσουν τα μεράκια τους. Το αποτέλεσμα έχει αγαπηθεί και ο λόγος για το πιο in στέκι στου Ζωγραφου, το Junction, με τη φανταστική γεμάτη πράσινο και χρώμα αυλή του. Με την επιμέλεια του Χρήστου Κωσταβασίλη, έμπειρου και πιστοποιημένου barista, θα απολαύσεις κορυφαίο καφέ από ποιοτικό speciality χαρμάνι, με εκτέλεση από το Junction stuff που αγγίζει την τελειότητα!

Θα γευτείς εξαίσιο brunch αλλά και δημιουργικό sharing μενού που βασίζεται στην εποχικότητα των φρέσκων πρώτων υλών- για αυτό και αλλάζει 4 φορές τον χρόνο- το οποίο επιμελείται ο ευφάνταστος και επιτυχημένος σεφ Πέτρος Ρηγάκης. Θα ενθουσιαστείς με την αισθητική, την ενέργεια αλλά και τη δομή του χώρου την οποία επιμελείται ο περιζήτητος πλέον κατασκευαστής escape rooms Νίκος Θωμάς-Πολίτης.

Αν πας για brunch θα επιλέξεις δυνατές επιλογές στα αβγά, όπως ομελέτες και Benedicte ή super star πιάτα όπως scrambled Σπανακόπιτα αλλά και δημιουργικές προτάσεις σαν το πεïνιρλί με καπνιστό σολομό ή τα tacos pancakes. Αν είσαι για τη φάση cocktail και κάτι για τη μέση, σου προτείνουμε το tacos με ελαφρώς γεύση σουβλάκι. Και αν η στιγμή σηκώνει γεύμα, κινήσου σε άχαστες επιλογές σαν το Regatoni με bolognese κοτόπουλου και regato  ή τις πεντανόστιμες κοπές ημέρας με συνοδευτικά όπως με πουρέ πατάτας με τρούφα και αυγό ποσέ!

Extra tip: Ακολούθησε στα social γιατί τα events στο Junction με guest djs είναι talk of the town και δεν θες να λείπεις από αυτό το σταυροδρόμι της παρέας!