12 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στη γειτονιά του Ζωγράφου

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Η πιο γλυκιά γωνιά στου Ζωγράφου από το 1982

Παγωτά που θα σας θυμίσουν τα παιδικά σας χρόνια, τσουρέκια που μένουν αξέχαστα, ονειρεμένες τούρτες, αξεπέραστα προφιτερόλ, και τόσα άλλα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης

Στο Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης θα βρεις ό,τι γλυκό ονειρεύεσαι στου Ζωγράφου

Σημείο αναφοράς για τη γειτονιά του Ζωγράφου το ζαχαροπλαστείο Καγγέλης, που συνεχίζει να γράφει τη γλυκιά του ιστορία από το 1982. Γενιές και γενιές έχουν αφήσει έναν βαθύ αναστεναγμό, όταν τους συνεπήραν οι απίστευτες μυρωδιές περνώντας έξω από το ζαχαροπλαστείο. Κι ο αναστεναγμός έγινε έρωτας αληθινός για τους τυχερούς που έχουν απολαύσει όλες αυτές τις ολόφρεσκες δημιουργίες, χειροποίητες και φτιαγμένες με μεράκι, αγάπη και τα καλύτερα υλικά καθημερινά εδώ, στο εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου. Παγωτά που θα σας θυμίσουν τα παιδικά σας χρόνια, τσουρέκια (και ενόψει Πάσχα) που μένουν αξέχαστα, ονειρεμένες τούρτες, αξεπέραστα προφιτερόλ, φημισμένα μακαρόν, λαχταριστές πάστες και τόσα άλλα, σιροπιαστά, βουτήματα, μικρές σοκολατένιες λιχουδιές και πάει λέγοντας!

Όλα αυτά σε έναν χώρο με φιλόξενους ανθρώπους, που αστράφτει από καθαριότητα στην κυριολεξία, καθημερινά από τις 07.00 έως τις 22.30, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να σας έρθουν και σπίτι (ή να τα στείλετε δώρο) και μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες delivery.

Extra tip: Σημειώστε ότι το Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης μπορεί να ετοιμάσει τα καλύτερα γλυκά για εσάς και τους αγαπημένους σας για γάμους, βαπτίσεις, γιορτές και κάθε άλλου είδους εκδήλωση.