15 τέλεια στέκια γαλλικής κουζίνας

Choureal: Το πρώτο tailor made προφιτερόλ της πόλης είναι και το πιο νόστιµο

Φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου και δεν μοιάζει με κανένα άλλο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Choureal
Choureal
Choureal
Choureal

Στο Choureal για τέλειο προφιτερόλ και ακαταμάχητα choux

Το Choureal είναι η αυθόρµητη απάντηση στην ερώτηση «πού θα βρω καλό προφιτερόλ;». Υπήρξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο της Ελλάδας που άρχισε να φτιάχνει προφιτερόλ µπροστά στα (έκπληκτα) µάτια µας, χρησιµοποιώντας αποκλειστικά τις καλύτερες πρώτες ύλες και ποτέ έτοιµα µείγµατα. Βασικό συστατικό σε αυτό το θεϊκό προφιτερόλ είναι τα choux.

Στο Choureal η ζύµη των choux γίνεται µε φρέσκα φυσικά υλικά (φρέσκα αυγά και γάλα, καλό αλεύρι, βούτυρο από τη Βρετάνη), ύστερα ψήνεται σε παρτίδες πολλές φορές µέσα στη µέρα, έτσι ώστε τα σουδάκια που θα δοκιµάσεις να είναι πάντα ολόφρεσκα, πολλές φορές και ζεστά ακόµη! Στη συνέχεια, οι αφράτες αυτές µπουκίτσες γεµίζονται µε αυθεντική κρέµα ζαχαροπλαστικής ή χειροποίητο παγωτό και περιχύνονται µε µερικές από τις καλύτερες σοκολάτες του κόσµου (θα βρεις 8 επιλογές για να διαλέξεις τη δική σου αγαπηµένη).

Εκτός από το τέλειο προφιτερόλ, θα ανακαλύψεις επίσης τα καλύτερα εκλεράκια του κόσµου (όχι, δεν υπερβάλλουµε καθόλου) σε κλασικές, αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις, τα οποία µάλιστα βγαίνουν καθηµερινά σε µικρή παραγωγή και είναι διαθέσιµα µέχρι εξαντλήσεως (όποιος προλάβει, παιδιά), όπως επίσης και υπέροχα paris brest. Όλα έρχονται και σπίτι σου µέσω των γνωστών εφαρµογών delivery.

Ερµού 18& Διοµείας 2, Σύνταγµα, 2103317883
Ιφικράτους 2, Χαλάνδρι, 2106839913
www.choureal.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου