15 τέλεια στέκια γαλλικής κουζίνας

Bon Bon Fait Maison, I want my time with you

Τα ωραιότερα γαλλικά γλυκά στην τέλεια εκδοχή τους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bon Bon Fait Maison
Bon Bon Fait Maison
Bon Bon Fait Maison

Στο Bon Βon Fait Maison θα βρεις όλα τα γαλλικά γλυκά που ονειρεύεσαι

Bon Βon Fait Maison, ένα όνοµα που ξεκίνησε συνδυάζοντας το πάθος της γαλλικής ζαχαροπλαστικής µε τα περίπλοκα αρτοσκευάσµατα και τα γλυκά του, συχνά θολώνει τη γραµµή µεταξύ της µαγειρικής τέχνης και της επιστήµης. Οι δηµιουργίες του Bon Bon La Atelier είναι µια πρόσκληση για ταξίδια που ξεκινούν µε τους συνδυασµούς των εκλεκτών υλικών και καταλήγουν σε µικρά έργα τέχνης υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής γεύσης. Στα καταστήµατα Bon Bon Fait Maison, εκτός από τα βελούδινα κανελέ, τα λαχταριστά µακαρόν, τα βουτυράτα κρουασάν και τα παραδοσιακά γαλλικά µπισκότα-sables, θα βρείτε επίσης δελεαστικά κέικ, αρτοσκευάσµατα, νόστιµο αλλά και ιδιαίτερο παγωτό, συνδυάζοντας τις κλασικές γεύσεις µε ιδιαίτερα υλικά και δηµιουργώντας µία νέα κατηγορία προϊόντων – τα περιβόητα Bon Bon Fait Maison Iced Sweets.

Τα κλασικά γλυκά συναντούν πρωτότυπες εκδοχές, και µπορείτε να απολαύσετε ένα παριζιάνικο Strawberry Fraiser ή ένα From Aegina to Ceylon Chiboust συνδυάζοντας κοµµάτια σιγοψηµένου µήλου σε κρέµα κανέλας Κεϋλάνης και καβουρδισµένο φιστίκι από το νησί της Αίγινας.

Για όλους αυτούς τους λογους, είµαστε σίγουροι ότι στα καταστήµατα Bon Bon Fait Maison, που θυµίζουν σικ µπουτίκ, όλοι οι γευσιγνώστες θα ενθουσιαστούν από αυτή την πολυαισθητηριακή εµπειρία, η οποία θα σας προκαλέσει έναν γλυκό εθισµό στην απόλαυση.

Καλαµιώτου 8, 2103243053 
Πετράκη 30, 2103318703
Πολυδεύκους 39, 2104117999
Μύκονος: Γεωργούλη 11, 2289078636
Κύθηρα: Χώρα, 2736031418

bonbonfaitmaison.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου