15 τέλεια στέκια γαλλικής κουζίνας

Chez Lucien Le Petit Bistrot: Το αγαπηµένο Γαλλικό µπιστρό της Αθήνας από το 2002

Εδώ νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε κάποιο γαλλικό ταβερνάκι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chez Lucien
Chez Lucien
Chez Lucien

Στο Chez Lucien, στα Πετράλωνα, θα δοκιµάσεις αυθεντικά πιάτα της γαλλικής κουζίνας

«Μια βόλτα στο Παρίσι εντός Αθήνας», είναι µε λίγα λόγια το ροµαντικό µικρό bistrot Chez Lucien στην Τρώων, στα Πετράλωνα. Το αυθεντικό γαλλικό bistrot είναι ανακαινισµένο, φιλικό, χαριτωµένο, µε απλή διακόσµηση και σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποιο γαλλικό ταβερνάκι, µε την αύρα του να παραπέµπει σε ταινία της παλιάς Αθήνας.

Με σεβασµό στην εικοσαετή ιστορία του εστιατορίου, αλλά και µε νέες πινελιές αγάπης και ποιότητας, τα πιάτα του είναι µετρηµένα, µα σε όλα τους ολόσωστα. Στο Chez Lucien θα δοκιµάσεις αυθεντικά πιάτα της γαλλικής κουζίνας, µε άψογη εκτέλεση και προσιτές τιµές – στόχος, άλλωστε, είναι µια γαλλική κουζίνα για όλους.

Αξίζει να γευτείς την κλασική κρεµµυδόσουπα, στην οποία δίνουν µεγάλη έµφαση στον ζωµό που ξεκινά από φρέσκα βοδινά κόκαλα που σιγοβράζονται µε µπόλικα λαχανικά, το πεντανόστιµο φιλέτο πιπεράτο, αλλά και τη βαθιά νόστιµη Entrecote «Café de Paris» µε µπόλικες τραγανές λεπτοκοµµένες τηγανητές πατάτες που όµοιές τους δεν έχεις δοκιµάσει, αλλά και τη φρεσκότατη crème brûlée µε την υπέροχη υφή κρέµας και την τραγανή ζεστή κρούστα καραµέλας.

Ένα ιδιαίτερο κοµµµάτι στο Chez Lucien είναι φυσικά και η εξαιρετική λίστα κρασιών γαλλικού αµπελώνα και λόγω του ότι κάνουν και δικές τους εισαγωγές
έχουν value-for-money τιµές!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου