16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

Atheneaum InterContinental Athens: Αυτές τις γιορτές µας προσκαλεί να γιορτάσουµε µαζί του!

Παραµονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο λαμπερό εστιατόριο Première

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Atheneaum InterContinental Athens
Atheneaum InterContinental Athens
Atheneaum InterContinental Athens
Atheneaum InterContinental Athens

Αξέχαστες γιορτές στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens

Στη µαγική ατµόσφαιρα των γιορτών µάς καλωσορίζει το πολυτελές ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, έχοντας δηµιουργήσει µια εορταστική ατµόσφαιρα και ένα ξεχωριστό πανόραµα εκδηλώσεων και υπηρεσιών για κάθε ώρα της ηµέρας, δίνοντάς µας την υπόσχεση αυτά τα Χριστούγεννα να µας µείνουν αξέχαστα.

Ατενίζοντας την Αθήνα από ψηλά, µε συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη, το Première µάς προσκαλεί την παραµονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε ένα µοναδικό δείπνο µε συνοδεία ζωντανής µουσικής. Εναλλακτικά στο βραβευµένο Cafezoe, ανήµερα των δύο γιορτών καθώς και την παραµονή Πρωτοχρονιάς µας περιµένει µία λαχταριστή ποικιλία γεύσεων στο πιο πλούσιο buffet της πόλης. Εκεί θα ξεκινήσουµε και τη νέα χρονιά µε ένα απολαυστικό Champagne Breakfast.

Αν θέλετε να γνωρίσετε την ελληνική φιλοξενία στην ιδανική της εκδοχή, την παραµονή των Χριστουγέννων επισκεφθείτε το Artbistrot στην καρδιά του ξενοδοχείου και απολαύστε ένα εορταστικό δείπνο συνοδεία ζωντανής µουσικής. Άνετο και ζεστό, κοµψό και ανεπιτήδευτο, το Artlounge είναι ιδανικό για συζητήσεις, ανταµώσεις και µοιράσµατα. Ζήστε πολύτιµες στιγµές υπό τους ήχους απαλής µουσικής από ένα πιάνο, ένα τσέλο και ένα βιολί, µε τη συνοδεία γλυκών, γιορτινών γεύσεων.

Κι αν αυτές τις γιορτές θέλετε να υποδεχτείτε τους συγγενείς και τους φίλους στο σπίτι σας, το ξενοδοχείο έχει φροντίσει για εσάς, και µπορεί να φέρει εκεί τη γευστική µαγεία της κουζίνας του!

Μπορείτε επίσης να µοιραστείτε νότες χαράς και αισιοδοξίας απολαµβάνοντας ειδικές τιµές διαµονής σ’ ένα από τα πολυτελή δωµάτιά του, για µια γιορτινή απόδραση στην πόλη.

Όπως και αν επιλέξετε να περάσετε τις ηµέρες των γιορτών, κρατήστε ένα µεγάλο κοµµάτι για να το µοιραστείτε µε το Athenaeum InterContinental Athens.

www.intercontinental.com/athens

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου