Θεματα

Κρεοπωλεία Δαβούτης: όσα χρειάζεσαι για το γιορτινό σου τραπέζι

Ένα οικογενειακό κρεοπωλείο με ποιότητα που μπορείς να εμπιστευτείς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεοπωλεία Δαβούτης

Κρεοπωλεία Δαβούτης: εκλεκτό, ποιοτικό κρέας

Το γιορτινό τραπέζι οφείλει να είναι πλούσιο, χορταστικό και γενναιόδωρο – ένα γεύμα φτιαγμένο με αγάπη. Αν φέτος ο κλήρος έπεσε σε εσένα να μαγειρέψεις και αναζητάς το πιο ποιοτικό και φρέσκο κρέας που θα γίνει ο πρωταγωνιστής στο τραπέζι της γιορτής, τότε να ξέρεις ότι στα κρεοπωλεία Δαβούτης θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις – και ακόμη περισσότερα!

Το κρεοπωλείο Δαβούτης ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 60 χρόνια, ως ένα μικρό, συνοικιακό κρεοπωλείο. Σήμερα, στα χέρια πια της τρίτης γενιάς, έχει εξελιχθεί σε ένα υπερσύγχρονο κρεοπωλείο με όσα αναζητά ο σημερινός καταναλωτής. Στις βιτρίνες του θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα: από ελληνικά κοτόπουλα, αρνιά, κατσίκια, γίδα και πρόβατο μέχρι πανσέτες, σπαλομπριζόλες και Tomahawk, πάντα με την ποιότητα που συνοδεύει τα κρεοπωλεία Δαβούτης και τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Μάλιστα, αν δεν τα καταφέρνεις και τόσο καλά στο μαγείρεμα, να ξέρεις ότι εδώ θα βρεις επίσης και έτοιμες συνταγές (όπως σουβλάκι κοτόπουλο-μπέικον, μπιφτέκι γαλοπούλας αλλά και κοτόπουλου, χοιρινό ρολό γεμιστό και πολλά ακόμη) που το μόνο που απαιτούν από εσένα είναι απλώς να τις βάλεις στον φούρνο!

Το ακόμη καλύτερο; Ειδικά για αυτές τις γιορτές, τα κρεοπωλεία Δαβούτης επεκτείνουν το ωράριο παραδόσεων τους και μας λύνουν τα χέρια, φέρνοντας όσα χρειαζόμαστε μέχρι την πόρτα μας! Καλές και νόστιμες γιορτές σε όλους!

Εργασίας 15, Ν. Ιωνία, 210 2720096

Αγίας Παρασκευής 130, Χαλάνδρι, 210 6814084

www.davoutis.com, Instagram: @davoutis_co, Fb: Davoutis CO, TikTok: @davoutisco

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ