16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

TGI Fridays™: Let’s Eat, Drink & Be Merry!

Το αγαπημένο στέκι της πόλης σερβίρει εορταστικά πιάτα για όλη την περίοδο των γιορτών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TGI Fridays™
TGI Fridays™
TGI Fridays™
TGI Fridays™
TGI Fridays™
TGI Fridays™

Τα TGI Fridays™ υποδέχονται τα Χριστούγεννα µε ολοκαίνουργια Holiday Treats!

Χιλιάδες φωτάκια µόλις άναψαν, τα άτακτα ξωτικά πήραν τη θέση τους δίπλα στους χαρωπούς Άγιους Βασίληδες και οι πρώτες λαχταριστές µυρωδιές άρχισαν να καταφτάνουν από την κουζίνα. Και η αλήθεια είναι ότι µέχρι να φάµε το πρώτο festive γεύµα στο αγαπηµένο µας στέκι, τα Χριστούγεννα δεν είναι στα αλήθεια εδώ… Να, όµως, που η πιο λαµπερή γιορτή του χρόνου έφτασε και τα TGI Fridays™ την υποδέχονται όσο καλύτερα γίνεται µε ολοκαίνουργια Holiday Treats!

Έτσι, από τις 19 Δεκεµβρίου και για όλη την περίοδο των γιορτών οι µέρες µας γίνονται ακόµη πιο νόστιµες µε λαχταριστά πιάτα σαν την αλησµόνητη Christmas Pumpkin Soup µε άρωµα µαντζουράνας. Είναι το τέλειο entry πιάτο και βρίσκει το γιορτινό του ταίρι στην ανάµεικτη Merry Berry & Goat Cheese Salad (µε κατσικίσιο τυρί πανέ, αποξηραµένα cranberries, γλασαρισµένα καρύδια και Raspberry dressing). Κι αυτό είναι µόλις η αρχή των Holiday Treats… Σειρά έχει η Festive Roasted Turkey, δηλαδή το πιο ζουµερό στήθος ψητής γαλοπούλας που έχεις γευτεί ποτέ, και που εδώ περιχύνεται µε Port Gravy sauce για να σερβιριστεί ύστερα µε παραδοσιακή γέµιση από κιµά, κάστανα, cranberries, δαµάσκηνα, κουκουνάρι, ρύζι και σπιτικό πουρέ γλυκοπατάτας. Θες κάτι ακόµη πιο ξεχωριστό; Δοκίµασε το Peppercorn Steak µε Peppercorn Brandy sauce, ψητά λαχανάκια Βρυξελλών και Cheddar Cheese Mashed Potatoes ή Sweet Mashed Potatoes! Εννοείται ότι δεν γίνονται Χριστούγεννα χωρίς γλυκό, γεγονός που τα TGI Fridays™ γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό και µας παρουσιάζουν το Holly Jolly (όνοµα και πράγµα!), δηλαδή ένα λαχταριστό red velvet cake µε στρώσεις κρέµας από λευκή σοκολάτα, τυρί Philadeplhia, κοµµατάκια µαύρης σοκολάτας και µύρτιλα, που γαρνίρεται γενναιόδωρα µε µία ακαταµάχητη σος φράουλας!

Μην παραλείψεις να συνοδεύσεις το γεύµα σου µε τα άκρως εορταστικά Festive Premium Cocktails, τρία χριστουγεννιάτικα cocktails, φτιαγµένα από υψηλής ποιότητας αποστάγµατα και µία δόση Jingle Bells! Θα ανακαλύψεις το Paloma Sleigh (µε Patron Silver, χυµό από ροζ γκρέιπφρουτ, φρέσκο χυµό lime, pink grapefruit soda και σιρόπι αγαύης), µία Naughty Margarita (µε Patron Silver, blood orange, Orange Curacao και margarita mix) και το Frosty Bramble (µε Beefeater 24, simple syrup, φρέσκο χυµό λεµονιού, βατόµουρα και egg white). Με άλλα λόγια τρία συγκλονιστικά cocktails για να τσουγκρίσεις µε εκείνους που αγαπάς πιο πολύ…

Οι εκπλήξεις όµως δεν σταµατούν εδώ… Στην πραγµατικότητα, κάθε µία από τις γιορτινές µέρες που βρίσκονται µπροστά µας, στα TGI Fridays™ θα πασπαλίζεται µε λίγη από τη µαγεία των Χριστουγέννων. Το «µενού» έχει πολλούς Άγιους Βασίληδες, ξωτικά, ξυλοπόδαρους καρυοθραύστες, εργαστήρια στολιδιών, live bands, led shows και πολλά πολλά ακόµα! Ανακάλυψε όλο το πρόγραµµα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο www.fridays.gr και στα social media, και άσε το πνεύµα των Χριστουγέννων να σε παρασύρει σε µία ατέλειωτη, λαµπερή γιορτή. Καλά Χριστούγεννα!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου