- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το Καπλάνι: Σταθερή αξία νοστιµιάς και για τις γιορτινές ηµέρες
Γνήσιες γεύσεις, καθαρές πρώτες ύλες, 100% χειροποίητες παρασκευές
Στο Καπλάνι, το νόστιμο εστιατόριο του σεφ Μανώλη Ρωμανάκη, για αξέχαστες γιορτές
Το Καπλάνι του σεφ Μανώλη Ρωµανάκη µας έχει καλοµάθει σε εκλεκτές δηµιουργίες που αναδεικνύουν τη µεσογειακή κουζίνα της Κρήτης και δεν θα µπορούσε να λείπει από τα υπόψη και για τις γιορτές. Η κουζίνα, υπό την επιµέλεια του σεφ Δηµήτρη Σκαφίδα, αναµένεται να µεγαλουργήσει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Έτσι όσοι επιλέξουν να περάσουν στον όµορφο πολυεπίπεδο χώρο αυτού του must visit εστιατορίου στην Καισαριανή τις παραµονές αλλά και ανήµερα των εορταστικών ηµερών, θα έχουν τη µοναδική ευκαιρία να επιλέξουν, εκτός από τα εξαιρετικά πιάτα του µενού, και νοστιµιές ειδικά για την περίσταση. Η Σαλάτα του Βασιλιά, µε τρυφερό µαρούλι, baby ρόκα, βαλεριάνα, παντζαρόφυλλα, µανούρι σχάρας, καβουρδισµένα φιστίκια Αιγίνης και σάλτσα εσπεριδοειδών, είναι η επιλογή για να ανοίξει η όρεξη πριν από την κολοκυθόσουπα µε ξύγαλο, µπαχαρικά, ψιλοκοµµένο απάκι και κρουτόν από προζυµένιο ψωµί. Στα κυρίως θα βρεις χοίρο ελευθέρας βοσκής µαριναρισµένο σε δύο είδη κόκκινου κρασιού και σιγοµαγειρεµένο µε δύο είδη µανιταριών, µε συνοδευτικό πουρέ γλυκοπατάτας και καπνιστή µελιτζάνα. Στα επιδόρπια, θα έχει προστεθεί ένας λαχταριστός κορµός κάστανο µε µους σοκολάτας, παντεσπάνι ζυµωµένο µε αλεύρι χαρουπιού και τρούφα σοκολάτας on top. Όπως πάντα αυτό που έχουµε να περιµένουµε από το Καπλάνι είναι γνήσιες γεύσεις, καθαρές πρώτες ύλες, 100% χειροποίητες παρασκευές, αλλά και τη ζεστασιά της οµάδας του που θα µας ευχηθεί µε χαµόγελο καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά!
Extra tip: Εκτός από το τηλέφωνο µπορείς να κάνεις την κράτησή σου και από το website του καταστήµατος.