8 γλυκά στέκια που αγαπάμε

Bueno Crepa: Οι φημισμένες κρέπες της Κηφισιάς και του Περιστερίου

Οι κρέπες που έχουν αφήσει εποχή εδώ και 12 χρόνια στην Κηφισιά, γράφουν τη δική τους ιστορία την τελευταία διετία στο Περιστέρι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bueno Crepa
Bueno Crepa
Bueno Crepa
Bueno Crepa

Bueno Crepa: οι τέλειες κρέπες σε Κηφισιά και Περιστέρι

Είναι ο παράδεισος της κρέπας και σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Μικροί και μεγάλοι, παρέες, οικογένειες, οι πάντες, από νωρίς το πρωί έως και πολύ αργά τη νύχτα θα κάνουν τη στάση τους για τις κρέπες που έχουν αφήσει εποχή εδώ και 12 χρόνια στην Κηφισιά και γράφουν τη δική τους ιστορία την τελευταία διετία στο Περιστέρι.

Στο φιλόξενο Bueno Crepa θα βρείτε καλοφτιαγμένους καφέδες, ροφήματα και διάφορα σνακ, αλλά, είπαμε, ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι η κρέπα, με τους ανθρώπους του να φροντίζουν πάντα να χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά για την παρασκευή τους. Θα βρείτε πάρα πολλές γλυκές επιλογές, με πολλά toppings, πραλίνες και μπισκότα, σαν την αξεπέραστη με νουτέλα, πραλίνα bueno, κομματάκια Kinder Bueno και μπανάνα, αλλά και τη φοβερή πραλίνα Ferrero Rose, κομμάτια λευκής σοκολάτας Break με ξηρούς καρπούς και σταφίδες, φράουλα και μπισκότο! Κι επειδή στο Bueno Crepa η φαντασία στη γεύση δεν σταματάει ποτέ, βάλτε στα υπόψη σας, γιατί θα αρχίσει να προσφέρεται το επόμενο διάστημα, την εποχιακή χριστουγεννιάτικη γλυκιά κρέπα με νουτέλα, μελομακάρονα, ξηρούς καρπούς και μαρμελάδα κάστανο!

Σημειώστε, ακόμη, ότι εκτός από τις γλυκές θα βρείτε και μια επίσης μεγάλη ποικιλία από αλμυρές κρέπες, αλλά και vegetarian και light εκδοχές. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα καταστήματα από κοντά, να συνεπάρουν κι εσάς οι λαχταριστές αυτές μυρωδιές, εναλλακτικά, όμως, μπορείτε να απολαύσετε τις φημισμένες αυτές κρέπες και στον χώρο σας με delivery, μέσα από τις πλατφόρμες Wolt και e-Food.

Κηφισιά: Κασσαβέτη 1 (πλατεία Πλατάνου), 2108012515,
Περιστέρι: Αιμιλίου Βεάκη 33Α, 2117502859 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου