8 γλυκά στέκια που αγαπάμε

Ρόδον: Εδώ θα βρεις ένα από τα καλύτερα προφιτερόλ της Αθήνας

Με χειροποίητα σουδάκια, πλούσια σάλτσα σοκολάτας και μία υπέροχη, ελαφριά σαντιγί

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Ρόδον
Ζαχαροπλαστείο Ρόδον
Ζαχαροπλαστείο Ρόδον
Ζαχαροπλαστείο Ρόδον

Στο ζαχαροπλαστείο Ρόδον το προφιτερόλ είναι σπεσιαλιτές εδώ και 30 χρόνια!

Όλοι όσοι μεγάλωσαν στις γειτονιές της αστικής Αθήνας θα θυμούνται το Ρόδον. Το ζαχαροπλαστείο αυτό, που άνοιξε το 1972, είναι κάτι σαν θρύλος για την περιοχή, αφού απογείωνε με τα μυθικά γλυκά του κάθε μικρή ή μεγάλη γιορτή. Σήμερα, 51 χρόνια μετά, το ζαχαροπλαστείο παραμένει στην ίδια οικογένεια και η δεύτερη γενιά δεν έχει αλλάξει την ποιότητα των γλυκών ούτε στο ελάχιστο. Τι θα δοκιμάσεις; Πρώτα απ’ όλα το συγκλονιστικό προφιτερόλ, σπεσιαλιτέ εδώ και 30 χρόνια! Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στα φρέσκα υλικά: στα χειροποίητα σουδάκια που φτιάχνονται εδώ κάθε μέρα, στην πλούσια σάλτσα σοκολάτας, στην απαλή, ελαφριά σαντιγί και στη μικρή ποσότητα ζάχαρης. Θα το βρεις καθημερινά σε ατομική ή οικογενειακή μερίδα (8 ατόμων), αλλά αν το επιθυμείς παρασκευάζονται και προφιτερόλ για 10, 12 ή 15 άτομα κατά παραγγελία, όπως και μικρά προφιτερόλ για βαφτίσεις, πάρτι και κάθε είδους εκδηλώσεις. Επιπλέον από τον επόμενο μήνα θα κάνει την εμφάνισή του και το… vegan προφιτερόλ, ολόιδιο στη γεύση, αλλά φτιαγμένο μόνο με φυτικά υλικά. Εκτός από το προφιτερόλ, όμως, μαζί σου πρέπει να πάρεις και το χειροποίητο μιλφέιγ, το κλασικό ποντικάκι που όλοι αγαπήσαμε, τη black forest, τη φημισμένη πάστα αμυγδάλου, αλλά και τις τέλειες καριόκες. Επίσης, –επειδή οι γιορτές είναι κοντά– να ξέρεις ότι στο Ρόδον φτιάχνουν και φανταστικά μελομακάρονα με δικό τους θυμαρίσιο μέλι, όπως και κουραμπιέδες που μοσχοβολούν, από 100% αιγοπρόβειο βούτυρο και καβουρδισμένα αμύγδαλα. Και delivery μέσω e-food.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου