8 γλυκά στέκια που αγαπάμε

Solo Gelato, τo gelato των ονείρων σου

Χειροποίητο παγωτό με φρέσκο γάλα, premium ξηρούς καρπούς και φρούτα εποχής

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Solo Gelato
Solo Gelato
Solo Gelato
Solo Gelato

Στο Solo Gelato για αγνό παγωτό

Η ιστορία αυτής της gelateria αρχίζει δεκαετίες πριν όταν ο παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30 να φτιάχνει παγωτό καϊμάκι μέσα σε ξύλινο καζάνι. Από τότε άλλαξαν πολλά και σήμερα πια ο Νίκος Χριστογιώργος ως τρίτη γενιά δεν έχει καταφέρει μόνο να διατηρήσει τις παραδοσιακές συνταγές, αλλά και να μας συστήσει νέες και αναπάντεχες γεύσεις, πάντα με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και τα αγνά υλικά. Το παγωτό στο Solo Gelato παρασκευάζεται καθημερινά με φρέσκο γάλα, premium ξηρούς καρπούς και φρούτα εποχής.

Τι θα δοκιμάσεις; Πρώτα απ’ όλα το Vogue Noir ένα gelato που φτιάχνεται με τρεις μονοποικιλιακές σοκολάτες και δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Έπειτα, την προσοχή σου αξίζουν η κρέμα solo gelato με κρέμα αμυγδάλου και αμαρέτο, η γεύση pecan από φυσικό καρπό, αλλά και η (θεϊκή!) αλατισμένη καραμέλα. Αν θες να ταξιδέψεις σε μια άλλη, πιο αθώα εποχή, πρέπει να δοκιμάσεις τo φιστίκι Σικελίας, ενώ αν σου αρέσουν τα σορμπέ, τότε να ξέρεις ότι στο Solo Gelato φτιάχνονται αποκλειστικά με φρέσκα φρούτα και είναι 100% vegan. Όλα αυτά θα τα ανακαλύψεις σε τρεις γειτονιές στην Αθήνα (σ.σ. το Solo Gelato διατηρεί καταστήματα στο Χαλάνδρι, στη Γλυφάδα και στην Κυψέλη), αλλά και σε πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας.

Και σε Αγία Παρασκευή, Πλάκα, Πεύκη, Σαντορίνη (Οία και Φήρα), Ρόδο, Κρήτη (Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο), Πόρτο Χέλι, Κέρκυρα, Πάρο (Νάουσα), Λαύριο, Γιάλοβα. www.sologelato.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου