8 γλυκά στέκια που αγαπάμε

Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης: Τα γλυκά που θα σου μείνουν αξέχαστα

Αγαπημένος προορισμός όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για ανθρώπους από κάθε γωνιά της Αθήνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης
Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης

Στο Ζαχαροπλαστείο Καγγέλης θα βρεις ό,τι γλυκό ονειρεύεσαι

Το φημισμένο ζαχαροπλαστείο της περιοχής του Ζωγράφου μετρά περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες ιστορίας και συνεχίζει σταθερά μέχρι και σήμερα να γλυκαίνει τις ζωές μας! Αγαπημένος προορισμός όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για ανθρώπους από κάθε γωνιά της Αθήνας, το ζαχαροπλαστείο Καγγέλης ετοιμάζει καθημερινά στο εργαστήριό του χειροποίητες παραδοσιακές αλλά και πιο μοντέρνες γεύσεις, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Φημισμένα είναι τα υπέροχα μακαρόν του, τα οποία αποτελούν από μόνα τους έναν πολύ καλό λόγο για να έρθετε μέχρι εδώ, αλλά στ’ αλήθεια τίποτα δεν πάει πίσω! Λαχταριστά σιροπιαστά, φοβερά παγωτά, απίστευτα γευστικά γλυκά του κιλού, αφράτα βουτήματα, πεντανόστιμες πάστες, τούρτες που θα σας κάνουν να εύχεστε να είχατε κάθε μέρα γενέθλια για να σας τις κάνουν δώρο!

Όλα αυτά και πολλά ακόμη θα βρείτε στο πεντακάθαρο αυτό ζαχαροπλαστείο (το οποίο έχει βραβευθεί, μάλιστα, για αυτό τον λόγο), αλλά και καλοφτιαγμένο καφέ, καθημερινά από τις 07.00 έως και τις 22.30, ενώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε και μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες delivery.

Extra tip: Να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε ειδικές παραγγελίες για γάμους, βαπτίσεις, γιορτές και για κάθε άλλου είδους εκδήλωσης που θέλετε να είναι όσο πιο γλυκιά γίνεται!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου