8 προτάσεις για το Πάσχα

Zuccherino: Το πιο γλυκό Πάσχα συμβαίνει εδώ

Όποια πασχαλινή λιχουδιά κι αν ονειρεύεσαι, θα την βρεις εδώ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zuccherino
Zuccherino
Zuccherino
Zuccherino
Aυγό από τα Zuccherino για καλό σκοπό

Zuccherino: Τα ζαχαροπλαστεία που έχουν κάθε πασχαλινή λιχουδιά 

Ψάχνεις να βρεις κουλουράκια σαν εκείνα που έφτιαχνε η γιαγιά κάθε Λαμπρή; Μήπως αναζητάς το σοκολατένιο αυγό που θα ξετρελάνει το βαφτιστήρι σου; Ή μήπως το τέλειο τσουρέκι; Όποια πασχαλινή λιχουδιά κι αν ονειρεύεσαι, τα Zuccherino την έχει ήδη φτιάξει για εσένα.

Τα ζαχαροπλαστεία που μιλούν στην καρδιά κάθε γλυκατζή φέτος ξεπέρασαν τον εαυτό τους στις πασχαλινές προτάσεις… Θα ανακαλύψεις από σμυρνέικα κουλουράκια φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά και σοκολατένια αυγά στα πιο απίθανα σχέδια, μέχρι την ιταλική Colomba (το πασχαλινό panettone με φυσικό προζύμι αργής ωρίμανσης). Και φυσικά, δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις τα υπέροχα πολίτικα τσουρέκια! Χειροποίητα, φτιάχνονται με μία αξεπέραστη παραδοσιακή συνταγή και κάνουν τον κόσμο να μοσχοβολά. Δική μας αδυναμία τα γεμιστά τσουρέκια με επικάλυψη από διάφορες πραλίνες (Bueno, Lila Pause και Τριλογία σοκολάτας), αλλά και η τρομερή Babka με βιολογικό μέλι, σοκολάτα και καρύδι.

Όλα αυτά (και πολλά ακόμα) μπορούν να έρθουν σπίτι σου με ένα κλικ και δωρεάν μεταφορικά μέσα από το eshop Zuccherino αλλά και των delivery apps! Καλή Ανάσταση!

Extra tip: Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino στηρίζουν και φέτος το «Χαμόγελο του Παιδιού», κι έτσι δημιούργησαν το Make our Own Easter Gift! Εσείς φτιάχνετε το πασχαλινό σας δώρο όπως το θέλετε, και τα Zuccherino συνεισφέρουν με κάθε αγορά του, 1€ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου