8 προτάσεις για το Πάσχα

Creperie Alchemie: Πεντανόστιμες κρέπες στην Καισαριανή

Εδώ η απόλαυση είναι εγγυημένη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Creperie Alchemie
Creperie Alchemie
Creperie Alchemie
Creperie Alchemie

Στην Creperie Alchemi θα βρεις μεγάλη ποικιλία από γευστικές κρέπες και απολαυστικές βάφλες

Από τις πιο ιδιαίτερες κρεπερί της Αθήνας η Alchemie, μας υποδέχεται καθημερινά για να απολαύσουμε λαχταριστές κρέπες, φτιαγμένες με το πιο γευστικό, φρέσκο και τραγανό φύλλο που έχετε δοκιμάσει. Αλμυρή ή γλυκιά, επιλέγοντας από το μενού ή δημιουργώντας τη δικιά σας, ό,τι και να διαλέξετε να είστε σίγουροι ότι εδώ η απόλαυση είναι εγγυημένη.

Τα ονόματα ιδιαίτερα όπως και οι γευστικοί συνδυασμοί. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην Αρμονία, την Αριάδνη και την Ιόλη από γλυκές κρέπες, ενώ η κρέπα Νάρκισσος με ίον λευκή σοκολάτα, σοκολάτα toblerone, ινδοκάρυδο και σιρόπι βύσσινο ξεχωρίζει. Από αλμυρές συστήνουμε ανεπιφύλακτα τη δική μας αγαπημένη κρέπα Δαναός με γκούντα, κοτομπουκιές, πατάτες και ουγγαρέζα.

Εκτός από κρέπες, στo Creperie Alchemie θα απολαύσετε βάφλες, με μεγάλη ποικιλία επιλογών και συνδυασμών και πάντα με ποιοτικές, φρέσκες πρώτες ύλες, εξαιρετικό παγωτό, αλλά και δροσιστικές σαλάτες. Όλα αυτά μπορείτε να τα παραγγείλετε και μέσω της e-Food και της Wolt για κατ’ οίκον απόλαυση. Τώρα που ανοίγει ο καιρός και η άνοιξη, επιτέλους, ήρθε ξανά στη ζωή μας, η Creperie Alchemie θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι! Καθημερινά από τις 17.00 έως τις 02.00.