8 προτάσεις για το Πάσχα

Chicken Picnic: Το street food που θα κολλήσεις

Εδώ θα βρεις ζουμερό, τρυφερό και γευστικό κοτόπουλο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chicken Picnic
Chicken Picnic
Chicken Picnic
Chicken Picnic
Chicken Picnic

Chicken Picnic: Ένα χαλαρό μέρος για street food με τις συνταγές του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Παύλου Κυριακή

Το Chicken Picnic, που ιδρύθηκε το 2020 στην Αθήνα, είναι ένα χαλαρό μέρος για street food που ξεκινάει τον έρωτά μας με ζουμερό, τρυφερό, γευστικό κοτόπουλο. Τώρα, με την καθοδήγηση του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Παύλου Κυριακή η συνταγή για την επιτυχία είναι σίγουρη: Προμηθεύονται μόνο τα πιο φρέσκα κοτόπουλα και άλλα premium συστατικά από όλη την Ελλάδα, προετοιμάζουν κάθε παραγγελία από την αρχή και προσφέρουν μια αξιόπιστη, φιλική υπηρεσία παράδοσης.

Από την πρώτη φορά που δοκιμάσαμε το παναρισμένο κοτόπουλο του Chicken Picnic εθιστήκαμε! Τα πιο τραγανά nuggets με δεντρολίβανο και αλάτι Maldon με ξύδι. Φυσικά τα συνδυάσαμε με φρέσκιες τηγανητές πατάτες με αλάτι μυρωδικών και σάλτσα μαγιονέζα τρούφας (to die for).

Μπορείς να βρεις ολόκληρο κοτόπουλο παναρισμένο, μερίδες με κοτομπουκιές, αλλά και nuggets meal με δέκα λαχταριστές κοτομπουκιές συνοδευόμενες από τηγανητές πατάτες και sauce της επιλογής σου.

Αν πάλι έχεις όρεξη για τυλιχτό, σου προτείνουμε καλαμάκι κοτόπουλο σε χειροποίητη λαδόπιτα Ρόδου, πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι και τη μυστική sauce chicken picnic. Για τους λάτρεις του burger, μπορείς να βρεις την κλασική συνταγή επιτυχίας Chicken burger, με κοτόπουλο μπούτι πανέ, cheddar διπλό, πίκλα αγγουριού, iceberg & chicken picnic sauce, αλλά και τη vegetarian επιλογή Mushroom burger, με μανιτάρι πλευρώτους, μανιτάρι Portobello, iceberg, κρεμμύδι πίκλα & μαγιονέζα κάρι. Τα αφράτα ψωμάκια και το λιωμένο cheddar θα σε εθίσουν στα λαχταριστά burger του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριακή, που για άλλη μια φορά έκανε τα μαγικά του.

Μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου και μέσω e-Food και Wolt.

Extra tip: Δοκίμασε το καλαμπόκι με βούτυρο και thank us later!