Σε λίγο μπαίνει η άνοιξη ανοίγοντας την όρεξη για τις νοστιμιές του βυθού...
Ψαράκια στο τηγάνι, στη σχάρα, στα κάρβουνα, ωμά. Ουζάκια και δροσερά κρασιά, μερακλίδικοι θαλασσινοί μεζέδες. Σε λίγο μπαίνει η άνοιξη ανοίγοντας την όρεξη για τις νοστιμιές του βυθού. Τα παρακάτω στέκια ξέρουν να μαγειρεύουν με μαεστρία τα θαλασσινά και παίζουν τα μυστικά του ψαριού στα δάχτυλα. Ανακάλυψέ τα όλα!
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Όλα γίνονται καλύτερα όταν κρατάς μια λιχουδιά στο χέρι
Από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, η Αθήνα έχει μια χώρα σε κάθε της γωνιά